Κινηματογραφος

Μέριλ Στριπ: Η «Barbie» έσωσε τον κινηματογράφο και τις δουλειές μας

Eπαίνεσε την Μπίλι Άιλις και τον Φινέας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Meryl Streep
© EPA/CLAUDIO ONORATI

Μέριλ Στριπ: Η «Barbie» έσωσε τον κινηματογράφο 

Η Μέριλ Στριπ παρεβρέθηκε στα κινηματογραφικά βραβεία Palm Springs το βράδυ της Πέμπτης, πλέκωντας μεταξύ άλλων το εγκώμιο της ταινίας «Barbie».

Η Στριπ ανεβαίνοντας στην σκηνή για να απονείμει στην Κάρει Μάλιγκαν ένα βραβείο, απεύνθηκε στην Μπίλι Άιλις και τον αδελφό της Φινέας: «Σώσατε και εσείςς τις ταινίες το περασμένο καλοκαίρι και τις δουλειές όλων μας. Δώσατε χαρά σε πολλούς και θα πρέπει να είστε ευτυχισμένοι μέχρι να γεράσετε». Η Μπίλι Άιλις τραγούδησε το τραγούδι του αδελφού της «What I Was Made For?» για την ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ με πρωταγωνίστρια την Μάργκοτ Ρόμπι. 

Σημειώνεται ότι η Γκέργουιγκ έγραψε το σενάριο μαζί με τον σύντροφό της, Νόα Μπάουμπακ, κατά τη διάρκεια της πανδημίας το 2020. Η ταινία γυρίστηκε δύο χρόνια αργότερα, κυρίως στα στούντιο Leavesden έξω από το Λονδίνο. Έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες τον Ιούλιο και κατάφερε να ξεπεράσει σε εισπράξεις το $1 δις στο παγκόσμιο box office περίπου 10 φορές πάνω από τον προϋπολογισμό της, σύμφωνα με τον Guardian.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.