Κινηματογραφος

«Μια αγκαλιά στους άντρες που δε φοβούνται να είναι εύθραυστοι»: Το βίντεο της Finos Film για την Παγκόσμια Ημέρα Άντρα

Αστέρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου στο βίντεο της Finos Film

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: Το βίντεο της Finos Film
Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: Το βίντεο της Finos Film © Finos Film

Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: Το βίντεο της Finos Film - Αστέρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου στο βίντεο της Finos Film

Η Finos Film γιορτάζει την παγκόσμια Ημέρα του Ανδρός σήμερα, στις 19 Νοεμβρίου, εκφράζοντας τις ευχές της προς όλους τους άνδρες. Εκείνους που δεν φοβούνται να δείξουν την ευαισθησία τους. Αλλά και εκείνους που στηρίζουν τις γυναίκες στη ζωή τους ως σύμμαχοι και φίλοι.

Στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσίευσε σκηνές από 32 ταινίες, στις οποίες ξεχωρίζουν οι άνδρες πρωταγωνιστές και η συμπεριφορά τους.

Η Παγκόσμια Ημέρα Άντρα

Η Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα  είναι σχετικά σύγχρονη.

Γιορτάστηκε πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου του 1999 στα νησιά Τρίνιδαδ και Τομπάγκο της Καραϊβικής και θεμελιώθηκε από τον Jerome Teelucksingh, ο οποίος ήταν λέκτορας Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του West Indies στην Καραϊβική. Παρότι το παγκόσμιο γεγονός υφίσταται τουλάχιστον δύο δεκαετίες πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνωρίζουν για την παγκόσμια ημέρα.

Ο γενικότερος σκοπός της μέρας τόσο στην αρχή όσο και ως σήμερα ήταν να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο γύρω από θέματα υγείας που αφορούν τα αγόρια και τους άνδρες. Παράλληλα, στόχος ήταν να βελτιωθούν οι σχέσεις των φύλων, να προωθηθεί περαιτέρω η ισότητα μεταξύ των φύλων, αλλά και να προωθηθούν σωστά και υγιή ανδρικά πρότυπα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.