Κινηματογραφος

O Μπράντλεϊ Κούπερ έκανε 6 χρόνια προετοιμασίας για να γυρίσει σκηνή 6 λεπτών στο «Maestro»

Πώς έμαθε να διευθύνει τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου για τις ανάγκες της νέας του ταινίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πέρασε έξι χρόνια για να μάθει να διευθύνει ορχήστρα για μουσική έξι λεπτών - Υποδύεται τον Λέοναρντ Μπερνστάιν στην ταινία «Maestro».
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε ότι πέρασε έξι χρόνια μαθαίνοντας να διευθύνει ορχήστρα για τις ανάγκες του «Maestro» © Netflix

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πέρασε έξι χρόνια για να μάθει να διευθύνει ορχήστρα για μουσική έξι λεπτών - Υποδύεται τον Λέοναρντ Μπερνστάιν στην ταινία «Maestro».

Ο αμερικανός ηθοποιός και κινηματογραφιστής Μπράντλεϊ Κούπερ αποκάλυψε ότι έδωσε ιδιαίτερη προσοχής στη λεπτομέρεια στη νέα του ταινία «Maestro», τονίζοντας ότι πέρασε έξι χρόνια μαθαίνοντας να διευθύνει ορχήστρα για μουσική διάρκειας έξι λεπτών.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός υποδύεται τον Αμερικανό συνθέτη και διευθυντή ορχήστρας Λέοναρντ Μπερνστάιν στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Maestro».

Η ταινία, η οποία χαρακτηρίζεται ως «ένα ερωτικό γράμμα στη ζωή και την τέχνη», απεικονίζει τη σχέση δεκαετιών μεταξύ του Μπερνστάιν και της συζύγου του, Φελίσια Μοντεαλέγκρε, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Κατά τη διάρκεια Q&A μετά την προβολή του «Maestro» στη Νέα Υόρκη, ο Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε στο κοινό για τη διαδικασία αναπαράστασης σκηνής, κατά την οποία ο Λέοναρντ Μπερνστάιν διευθύνει τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου, το 1976, στον Καθεδρικό Ναό του Ίλι, σε μια στιγμή ορόσημο της καριέρας του κορυφαίου μουσικού, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent».

Maestro | Official Trailer | Netflix

Μπράντλεϊ Κούπερ: Πέρασα έξι χρόνια μαθαίνοντας πώς να διευθύνω έξι λεπτά και 21 δευτερόλεπτα μουσικής

«Ανησυχούσα τόσο πολύ για αυτή τη σκηνή, επειδή τη γυρίσαμε ζωντανά» εξήγησε ο Μπράντλεϊ Κούπερ στον συντονιστή του πάνελ, τον δημιουργό του μιούζικαλ «Hamilton», Λιν - Μάνουελ Μιράντα.

«Ήταν η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου. Ηχογραφήθηκε ζωντανά, έπρεπε να διευθύνω. Και πέρασα έξι χρόνια μαθαίνοντας πώς να διευθύνω έξι λεπτά και 21 δευτερόλεπτα μουσικής» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Σύμφωνα με το IndieWire, ο Μπράντλεϊ Κούπερ εξήγησε στη συνέχεια πώς οι «υπέροχοι δάσκαλοί» του, όπως ο διευθυντής της Μητροπολιτικής Όπερας της Νέας Υόρκης, Γιανίκ Νεζέτ-Σεγκιάν, μπόρεσαν να τον βοηθήσουν να μάθει τις ιδιαιτερότητες του να διευθύνει ορχήστρα για να τελειοποιήσει την απόδοσή του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα για τη μητέρα μου
Όλα για την Μητέρα μου: Το κορυφαίο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ο ισπανός σκηνοθέτης τιμά αγαπημένα φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ και ταυτόχρονα ξετυλίγει την προσφιλή θεματολογία του, βάζοντας ξανά σε περίοπτη θέση τις αγαπημένες του γυναίκες

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.