Κινηματογραφος

Νέο τρέιλερ του «Killers of the Flower Moon» λίγο πριν την πρεμιέρα στους κινηματογράφους

Το νέο αριστούργημα του Μάρτιν Σκορσέζε βγαίνει στη μεγάλη οθόνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέο τρέιλερ του «Killers of the Flower Moon» λίγο πριν την πρεμιέρα στους κινηματογράφους

«Killers of the Flower Moon»: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα - Το νέο αριστούργημα του Μάρτιν Σκορσέζε βγαίνει στη μεγάλη οθόνη

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη, η Apple έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη τρέιλερ για το «Killers of the Flower Moon», σε σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή του θρυλικού Μάρτιν Σκορσέζε.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Γκραν αφηγείται την αληθινή ιστορία των μαζικών δολοφονιών των Ινδιάνων Οσέιτζ στην Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 μέσα από το ειδύλλιο του Enerest Burkhart (Λεονάρντο Ντι Κάπριο), ανιψιό ενός ισχυρού ντόπιου ιδιοκτήτη ράντσου (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) και της Mollie Kyle (Λίλι Γκλάντστοουν).

Killers of the Flower Moon | Final Trailer (2023 Movie)

Το «Killers of the Flower Moon» περιγράφεται ως ένα «επικό γουέστερν, όπου η πραγματική αγάπη διασταυρώνεται με την ανείπωτη προδοσία». Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Μάρτιν Σκορτσέζε και του Έρικ Ροθ σε μουσική του πρώην κιθαρίστα και τραγουδοποιού του συγκροτήματος The Band, Ρόμπι Ρόμπερτσον, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο.

Είναι επίσης η 21η συνεργασία που μοιράζεται ο Σκορτσέζε με την βραβευμένη με τρία Όσκαρ μοντέρ Θέλμα Σουνμέικερ.

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Τζέσι Πλέμονς, Τάντου Κάρντιναλ, Τζον Λίθγκοου, Μπρένταν Φρέιζερ και Λούις Καντσέλμι.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Οκτώβρη, μία ημέρα νωρίτερα στις ελληνικές αίθουσες ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη στο Apple TV+.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.