Κινηματογραφος

Μάργκοτ Ρόμπι και Μπραντ Πιτ συζητούν για το ριμέικ του «The Thin Man»

Η συνεχιζόμενη απεργία της SAG-AFTRA αναβάλλει τις διαδικασίες για το κάστινγκ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«The Thin Man»: Η εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment της Μάργκοτ Ρόμπι και η εταιρεία Plan B του Μπραντ Πιτ είναι σε συζητήσεις για την επιστροφή του ριμέικ

Μετά την «απίστευτη επιτυχία» της ταινίας "Βarbie" που ξεπέρασε το $1 δις σε εισπράξεις η Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) είναι σε συζητήσεις για να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη. Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής LuckyChap Entertainment της και η εταιρεία Plan B του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) βρίσκονται σε συζητήσεις για τη συμπαραγωγή ενός ριμέικ της κλασικής κωμωδίας μυστηρίου του 1934 «The Thin Man», όπως πληροφορήθηκε το TheWrap.

«The Thin Man»: Το ριμέικ της κλασικής κωμωδίας μυστηρίου του 1934 

Οι δύο εταιρίες παραγωγής δεν έχουν συζητήσει ακόμη για το κάστινγκ της ταινίας λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας της SAG-AFTRA. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, αμφότερες διεκδικούσαν τα αποκλειστικά δικαιώματα της εμβληματικής κινηματογραφικής σειράς πριν από την απεργία της WGA, η οποία ξεκίνησε τον Μάιο. Οι διάσημες εταιρείες παραγωγής των Ρόμπι και Πιτ, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην ταινία "Babylon" του Ντάμιεν Σαζέλ (Damien Chazelle) θα υπογράψουν την παραγωγή από κοινού.