Κινηματογραφος

Πέθανε η ηθοποιός και σεναριογράφος Υβόννη Μεταξάκη

Ήταν δημιουργός της σειράς «Της αγάπης μαχαιριά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε η ηθοποιός και σεναριογράφος Υβόννη Μεταξάκη

Υβόννη Μεταξάκη: Πέθανε η ηθοποιός και σεναριογράφος,  η οποία μεταξύ άλλων ήταν δημιουργός της σειράς «Της αγάπης μαχαιριά»

Πέθανε η ηθοποιός και σεναριογράφος Υβόννη Μεταξάκη, η οποία μεταξύ άλλων ήταν δημιουργός της σειράς «Της αγάπης μαχαιριά».

Την είδηση του θανάτου της Υβόννης Μεταξάκη επιβεβαίωσε με θλίψη η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλλη, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί της στις τηλεοπτικές σειρές «Της αγάπης μαχαιριά» και «Χωρίς όρια».

Η Μελίνα Μποτέλλη αναφέρεται μάλιστα στην ιδιαίτερη αδυναμία που είχε η Υβόννη Μεταξάκη στον Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σημειώνοντας πως «έγραψε ρόλους αντάξιους της μεγαλοσύνης του».

Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ''ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ'' ΚΑΙ ''ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ'', ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ...

Posted by Μελίνα Μποτέλλη Α' on Tuesday, July 11, 2023

Η Υβόννη Μεταξάκη είχε θητεύσει τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση, ενώ είχε συμμετάσχει και σε μεταγλωττίσεις.

Το «αντίο» του Σπύρου Μπιμπίλα

Την είδηση επιβεβαίωσε και πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ένα δυσάρεστο νέο και πάλι για τον καλλιτεχνικό μας χώρο. Έφυγε από κοντά μας μια σημαντική ηθοποιός που διέπρεψε και ως σεναριογράφος πολλών σειρών. Η δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας “Της αγάπης μαχαιριά”, η ευγενική και χαμογελαστή Υβόννη Μεταξάκη ταξίδεψε στο φως. Την γνώρισα στις πρώτες μου μεταγλωττίσεις (αφού ήταν και μία από τις πιο αγαπητές φωνές των κινουμένων σχεδίων) στο “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” κι ήταν πάντα δίπλα σε μας τους νεότερους».

«Ενεργή ηθοποιός στο Θέατρο και σε πολλές σειρές στην τηλεόραση. Τελευταία της επιτυχημένη εμφάνιση στην σειρά “Χωρίς όρια”. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Υβοννη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ένα δυσάρεστο νέο και πάλι για τον Καλλιτεχνικό μας χωρο..Έφυγε από κοντά μας μια σημαντική ηθοποιος που διέπρεψε και...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Tuesday, July 11, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα για τη μητέρα μου
Όλα για την Μητέρα μου: Το κορυφαίο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ο ισπανός σκηνοθέτης τιμά αγαπημένα φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ και ταυτόχρονα ξετυλίγει την προσφιλή θεματολογία του, βάζοντας ξανά σε περίοπτη θέση τις αγαπημένες του γυναίκες

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.