Κινηματογραφος

Τι ισχύει για την υγεία του Τζέιμι Φοξ - Τι απαντούν συνεργάτες του

Τι νεότερα υπάρχουν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τζέιμι Φοξ: Τι ισχύει για την υγεία του - Τι απαντούν συνεργάτες του - Τι νεότερα υπάρχουν

Υπάρχει ακόμα μυστήριο γύρω από την υγεία του Τζέιμι Φοξ καθώς παραμένουν αδιευκρίνιστα τα πραγματικά γεγονότα της ιατρικής επιπλοκής που είχε. Οι πληροφορίες που διαρρέουν είναι περιορισμένες και προέρχονται μόνο από τις όποιες επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές, ο Τζέιμι Φοξ φαίνεται να μην έχει ακόμα επανέλθει πλήρως μετά από την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε τον Απρίλιο, σύμφωνα με πηγή.

«Λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και εργάζεται σκληρά για να αναρρώσει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι ακόμα ο εαυτός του», είπε η πηγή.

Ο Τζον Μπογιέγκα, ο συμπρωταγωνιστής του Φοξ στην ταινία "They Cloned Tyrone", ανέφερε στο περιοδικό People κατά την πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες ότι πρόσφατα συνομίλησε μαζί του στο τηλέφωνο.

«Τελικά σήκωσε το τηλέφωνο. Σε ευχαριστώ, αδερφέ. Τα πάει καλά και ανυπομονούμε για την επιστροφή του. Του έδωσα απευθείας τις ευχές μου. Οπότε θα περιμένω μέχρι να επιστρέψει εδώ. Οπότε με την ησυχία σου, Τζέιμι. Σε αγαπάμε, αδερφέ μου».

Από την πλευρά του, ο Ντατάρι Τέρνερ, συμπαραγωγός της ταινίας μαζί με τον Φοξ, υπονόησε πως θα επιστρέψει σύντομα στη δουλειά.

«Τα πάει καταπληκτικά. Σας το υπόσχομαι. Τα πάει πολύ, πολύ καλά», είπε.

Τέλος, ο σκηνοθέτης Τζούελ Τέιλορ μίλησε μαζί του πρόσφατα και αποκάλυψε πως «βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και διάθεση. Και θα επιστρέψει στην οθόνη. Θα επιστρέψει στη δουλειά του πολύ σύντομα».