Κινηματογραφος

Πέθανε ο ηθοποιός Ray Stevenson σε ηλικία 58 ετών

Η τελευταία συμμετοχή στη σειρά «Ahsoka» και οι ταινίες της Marvel

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ray Stevenson
© Jeff Spicer/Getty Images for Disney

Ray Stevenson: Πέθανε ο ηθοποιός - Η πορεία του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση - Η τελευταία συμμετοχή στη σειρά «Ahsoka»

Ο Ray Stevenson πέθανε στα 58 του χρόνια την Κυριακή, όπως επιβεβαίωσε σήμερα εκπρόσωπος της οικογένειάς του.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός γνωστός από ταινίες όπως το "Punisher: War Zone", το "King Arthur", τις ταινίες "Thor" και την επερχόμενη σειρά "Ahsoka", έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του. 

Τα πρώτα βήματα του Ray Stevenson και η είσοδος στο σύμπαν της Marvel

Ο Ray Stevenson ξεκίνησε την καριέρα του σε τηλεοπτικές εκπομπές τη δεκαετία του 1990 και μετά άρχισε να παίζει ρόλους δράσης σε ταινίες του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 2000. Ο πρώτος του σημαντικός κινηματογραφικός ρόλος ήταν στην περιπέτεια του 2004 του Antoine Fuqua "King Arthur", όπου έπαιξε τον Dagonet, έναν από τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης. Στην ταινία, ο χαρακτήρας του θυσιάζεται στη μάχη για να βοηθήσει τον Άρθουρ (Κλάιβ Όουεν) και την αδελφότητα των πολεμιστών του.

Το 2008, ο Ray Stevenson απέκτησε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της Marvel, "Punisher: War Zone", όπου έπαιξε τον μισθοφόρο, γνωστό και ως Frank Castle. Η ταινία διανεμήθηκε από τη Lionsgate στη Βόρεια Αμερική, προτού η Disney αποκτήσει τα δικαιώματα στο σύμπαν της Marvel και αργότερα παρουσιάσει ξανά τον χαρακτήρα στη σειρά του Netflix "Daredevil". Ο Ray Stevenson ήταν ο τρίτος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Τιμωρό στην οθόνη. 

Ray Stevenson: AHSOKA

Στη δεκαετία του 2010, εμφανίστηκε σε ταινίες δράσης όπως «The Book of Eli», «GI Joe: Retaliation» και το «Thor» της Marvel και την προσαρμογή «Divergent» του Lionsgate. Στη δεύτερη εμφάνισή του στη Marvel, ο Ray Stevenson έπαιξε τον ήρωα της Ασγκάρντιαν Βόλσταγκ, έναν από τους Τρεις πολεμιστές που ήταν σύμμαχοι του Θορ του Κρις Χέμσγουορθ. Εμφανίστηκε στις τρεις πρώτες ταινίες "Thor". 

Στην τηλεόραση, ο Ray Stevenson πρωταγωνίστησε στο ιστορικό δράμα του HBO "Rome" ως Titus Pullo από το 2005-07. Έπαιξε έναν Ρωμαίο στρατιώτη, απέναντι από τον Kevin McKidd ως Lucius Vorenus, ο οποίος ήταν μάρτυρας πολλών βασικών ιστορικών γεγονότων.

Ray Stevenson Reveals His Favorite Acting Role

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.