Κινηματογραφος

Netflix: Η τρίτη σεζόν του «Mindhunter» δεν θα γίνει ποτέ

Τι αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mindhunter

Netflix: Η τρίτη σεζόν του «Mindhunter» δεν θα γίνει ποτέ - Τι αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς

To Netflix αποφάσισε να «κόψει» την τρίτη σεζόν του «Mindhunter» απογοητεύοντας το σύνολο του κοινού της σειράς.

Ο δημιουργός της σειράς Ντέιβιντ Φίντσερ ο οποίος, μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό Le Journal du Dimanche, αναφέρθηκε στην σχέση του με το Netflix και γιατί κατανοεί την απόφαση της πλατφόρμας να μην συνεχίσει με την επόμενη σεζόν της σειράς.

Κι αυτό διότι, όπως τόνισε, ενώ διατηρούσε υψηλή ποιότητα παραγωγής, απλώς δεν προσέλκυσε την απαραίτητη τηλεθέαση για να συνεχίσει.

«Είμαι πολύ περήφανος για τις δύο πρώτες σεζόν. Αλλά είναι μια ιδιαίτερα ακριβή σειρά και, στα μάτια του Netflix, δεν είχαμε καταφέρει να προσελκύσουμε αρκετά μεγάλο κοινό που να δικαιολογεί μια τέτοια επένδυση.

»Δεν τους κατηγορώ, πήραν ρίσκα για να ξεκινήσουν τη σειρά, μου έδωσαν τα μέσα να κάνω όπως ονειρευόμουν το “Mank” και μου επέτρεψαν να ξεκινήσω νέα μονοπάτια με το “The Killer”. Είναι μια ευκαιρία για να μπορείς να συνεργαστείς με ανθρώπους που έχουν μεγάλο θράσος. Την ημέρα που οι επιθυμίες μας δεν θα είναι πια ίδιες, θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να χωρίσουμε», εξήγησε ο Φίντσερ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.