Κινηματογραφος

«Είσαι αυτή που παίζει στο βίντεοκλιπ της Τέιλορ Σουίφτ;» η ερώτηση στην ηθοποιό Λόρα Ντερν

Παρότι έχει αποσπάσει ουκ ολίγα βραβεία μεταξύ των οποίων και Όσκαρ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Λόρα Ντερν: Έγινε πιο «αναγνωρίσιμη» λόγω βιντεοκλιπ της Τέιλορ Σουίφτ

Μπορεί η Λόρα Ντερν να έχει παίξει σε ουκ ολίγες γνωστές ταινίες μεταξύ των οποίων το «Jurassic Park» ωστόσο αποκάλυψε ότι οι νεότεροι την αναγνωρίζουν από το μουσικό βίντεο κλιπ «Bejeweled» της Τέιλορ Σουιφτ που έκανε ντεμπούτο τον Οκτώβριο.

«Έβγαινα από το αγρόκτημά φίλων, όποτε μια κοπέλα έρχεται τρέχοντας προς το μέρος μου και μου λέει, "Ω, Θεέ μου! Ω, Θεέ μου! Μου λέει, "Δεν είσαι αυτή από το βίντεο κλιπ της Τέιλορ Σουίφτ;» είπε η ηθοποιός στον Τζίμι Κίμελ, γελώντας.

Στο «Bejeweled» η αστέρας της pop εμφανίστηκε στον γνωστό πρωταγωνιστικό ρόλο της Σταχτοπούτας, όπου η Λόρα Ντέρν υποδύεται την κακιά θετή μητέρα της, ενώ οι Haim εμφανίζονται ως οι κακομαθημένες κόρες της.

Η Ντερν έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες όπως Μάσκα (Mask, 1985), Smooth Talk (1985), Μπλε βελούδο (Blue Velvet, 1986), Οι Άνθρωποι της Σκιάς (Fat Man and Little Boy, 1988), Ατίθαση καρδιά (Wild at Heart, 1990), Τζουράσικ Παρκ (Jurassic Park, 1993), The Baby Dance (1998), Όνειρα του Ονειρού (October Sky, 1999) και Τ' Όνομά μου Είναι Σαμ (I Am Sam, 2001). Το 1991 πρωταγωνίστησε στην ταινία Σκάνδαλο στη Μικρή Πόλη (Rambling Rose) και για την ερμηνεία της έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.