Κινηματογραφος

Γάτος Σπιρουνάτος 2: Η Τελευταία Επιθυμία (Puss in Boots: The Last Wish)

Εφτάψυχοι γατίσιοι Μπαντέρας και Χάγεκ

324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παπουτσωμένος Γάτος
© TulipEntertainmentGr

Κριτική για την ταινία «Γάτος Σπιρουνάτος 2: Η Τελευταία Επιθυμία», σε σκηνοθεσία Τζόελ Κρόφορντ, με πρωταγωνιστές τους Αντόνιο Μπαντέρας, Σάλμα Χάγιεκ, Χάρβεϊ Γκουιλέν

Ο ατρόμητος ληστής, Γάτος Σπιρουνάτος λόγω της άσωτης ζωής του έχει σπαταλήσει τις έξι από τις επτά ζωές του. Για να μπορέσει να τις πάρει πίσω πρέπει να ανακαλύψει το μυθικό πεφταστέρι των ευχών.

Παλιοί και νέοι φίλοι (το σκυλάκι που θέλει να γίνει γάτα είναι όλα τα λεφτά) συμμετέχουν σε ένα απολαυστικό για μικρούς και μεγάλους φιλμ, όπου το χιούμορ δίνεται με κάποιες ξεκαρδιστικές ατάκες σε συνδυασμό με χορταστικό θέαμα. Φυσικά οι διδακτικές αιχμές δεν απουσιάζουν (ο σεβασμός στην διαφορετικότητα συνδυάζεται με την συγκινητική προσωπική ιστορία του αγαθού σκυλάκου Πέρο) αλλά είναι ιδανικά απορροφημένες στο καλογραμμένο σενάριο που στρέφεται φυσικά γύρω από την ξεχωριστή προσωπικότητα του εγωπαθή Γάτου, τον οποίο ερμηνεύει φωνητικά και πάλι ο Μπαντέρας.    

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.