Κινηματογραφος

Η Τέιλορ Σουίφτ θα σκηνοθετήσει ταινία μεγάλου μήκους

Το νέο εγχείρημα της ποπ σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τέιλορ Σουίφτ επιστρέφει στις τουρνέ μετά από 5 χρόνια με το «The Eras Tour»
Η Τέιλορ Σουίφτ © ΕPA

Το νέο βήμα της Τέιλορ Σουίφτ: Σκηνοθετεί την πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία

Η Τέιλορ Σουίφτ αναμένεται να σκηνοθετήσει την πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία σε παραγωγή της Searchlight Pictures και σενάριο που έγραψε η ίδια η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός. 

Οι πρόεδροι της εταιρείας παραγωγής Ντέιβιντ Γκρινμπάουμ και Μάθιου Γκρίνφιλντ ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους: «Η Τέιλορ είναι καλλιτέχνις που ανήκει σε μια ολόκληρη γενιά, είναι επίσης αφηγήτρια. Πρόκειται για μεγάλη χαρά και προνόμιο το ότι συνεργαζόμαστε μαζί της σε αυτό το νέο δημιουργικό ταξίδι». 

Η Σουίφτ, η οποία τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε το καινούργιο της άλμπουμ με τίτλο «Midnights» – μια δισκογραφική δουλειά που την εκτόξευσε στην κορυφή των τσαρτ, έγραψε  έγινε πρόσφατα ο μοναδικός σόλο καλλιτέχνης που κέρδισε δύο φορές το βραβείο της Καλύτερης Σκηνοθεσίας στα MTV Video Music Awards για τη δουλειά της στο «All Too Well: The Short Film» και στο «The Man».

Η αστέρας της pop έχει κερδίσει 11 βραβεία Grammy και είναι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει τρεις φορές το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς με τους δίσκους «Fearless», «1989» και «Folklore»

Η Σουίφτ γνωρίζει ήδη τον κόσμο του κινηματογράφου με τη συμμετοχή της στις ταινίες «Valentine’s Day» (2010), «Cats» (2019) και, φέτος, στην ταινία «Amsterdam» του David O. Russell.

Taylor Swift - All Too Well: The Short Film

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.