Κινηματογραφος

Ο Χένρι Καβίλ άλλαξε γνώμη για τον Σούπερμαν και η Έιμι Άνταμς επικροτεί (βίντεο)

Η κινηματογραφική Λόις Λέιν δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χένρι Καβίλ είναι ο κινηματογραφικός Σούπερμαν
Ο Χένρι Καβίλ είναι ο κινηματογραφικός Σούπερμαν © Warner Bros

Ο Χένρι Καβίλ επιστρέφει ως Σούπερμαν στον κινηματογράφο - Η πρώτη αντίδραση από την Έιμι Άνταμς

Ενθουσιασμένη δηλώνει η ηθοποιός Έιμι Άνταμς (Amy Adams) με την αιφνιδιαστική επιστροφή του Χένρι Καβίλ (Henry Cavill) στο ρόλο του Σούπερμαν.

«Δεν είναι συναρπαστικό;» δηλώνει η Άνταμς, η οποία υποδύθηκε τη Λόις Λέιν στο «Man of Steel», όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του Καβίλ στον ρόλο του υπερήρωα.

Η Άνταμς είπε ότι ο σύζυγός της, ο καλλιτέχνης Ντάρεν Λε Γκάλο, την ενημέρωσε ότι ο Χένρι Καβίλ εμφανίστηκε ως Σούπερμαν στο τέλος του «Black Adam», της προσαρμογής του κόμικ της DC από τον Ντουέιν Τζόνσον.

«Είμαι ενθουσιασμένη (για τον Καβίλ)» είπε η Άνταμς. «Είναι ένας υπέροχος Σούπερμαν, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι αυτόν».

Η Άνταμς επιμένει ότι δεν ξέρει αν θα επιστρέψει ως Λόις. «Δεν μου έχουν μιλήσει για αυτό» είπε. Και πρόσθεσε: «Αν είμαι εγώ, υπέροχα. Αν είναι κάποια άλλη, ο ρόλος της Λόις έχει υποδυθεί από τόσες υπέροχες ηθοποιούς στο παρελθόν, οπότε θα υποστηρίξω όποια κι αν επιλέξουν».

Ο Χένρι Καβίλ επιβεβαίωσε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 24 Οκτωβρίου ότι επιστρέφει ως Σούπερμαν σε μια νέα ταινία της Warner Bros.-DC, μετά την εμφάνισή του στο «Black Adam».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.