Κινηματογραφος

Το «Έμφυτο Ελάττωμα» έχει trailer

Ο Τόμας Πίντσον προσεχώς στους κινηματογράφους (video)

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
77544-156270.jpg

Στις 12 Δεκεμβρίου αναμένεται στους κινηματογράφους η μεταφορά του έβδομου μυθιστορήματος του Τόμας Πίντσον «Έμφυτο Ελάττωμα», από τη Warner Bros και το σκηνοθέτη Πολ Τόμας Άντερσον.

Είναι η πρώτη φορά που μεταφέρεται ένα μυθιστόρημα του Τόμας Πίντσον στη μεγάλη οθόνη και τα ονόματα που απαρτίζουν το καστ της ταινίες αφήνουν μεγάλες υποσχέσεις.

n

Οι Χοακίν Φοίνιξ, Τζος Μπρόλιν, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Όουεν Γουίλσον και Ρις Γουίδερσπουν θα ερμηνεύσουν τους πρωταγωνιστές του συναρπαστικού μυθιστορήματος στο οποίο ο Πίντσον ζωντανεύει με κλασικό τρόπο τη ρήση «ότι αν θυμάσαι τη δεκαετία του ’60, τότε δεν την έζησες...».

Το αστυνομικό μυθιστόρημα «Έμφυτο Ελάττωμα» μας μεταφέρει στο τέλος των ψυχεδελικών 60s, στο Λος Άντζελες της ποπ κουλτούρας και τις ΗΠΑ του Νίξον μέσα από τις περιπέτειες του ντετέκτιβ Ντοκ Σπορτέλο.

n

n

Το πρώτο τρέιλερ και η αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας έχουν ανοίξει την όρεξη για τα καλά στους πολυάριθμους αναγνώστες του μυστηριώδη συγγραφέα.

n

Όσο για τους Έλληνες φίλους του Τόμας Πίντσον, μετρούν ήδη αντίστροφα έως τις 6 Νοεμβρίου, όπου η «Υπεραιχμή» θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τις εκδόσεις «Ψυχογιός».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.