Κινηματογραφος

Ο ηθοποιός Μάικλ Πιτ εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική μετά από αμόκ (βίντεο)

Έγινε γνωστός από το «Boardwalk Empire»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάικλ Πιτ: Στο ψυχιατρείο ο ηθοποιός - «Διαταραγμένος και επικίνδυνος» αναφέρει η αστυνομία
Mάικλ Πιτ © Getty Images/Ideal Image

Μάικλ Πιτ: Στο ψυχιατρείο ο ηθοποιός.

Την περασμένη Παρασκευή, οι αρχές της Νέας Υόρκης ειδοποιήθηκαν πως ο Μάικλ Πιτ πετούσε αντικείμενα σε ανθρώπους στο Μπούσβικ του Μπρούκλιν, πιθανώς από την ταράτσα ενός κτιρίου. Ο ηθοποιός ήταν χωρίς πουκάμισο και παπούτσια και φορούσε μόνο ένα σκούρο σορτς και ένα γαλάζιο φουλάρι στο λαιμό του. Οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία βρήκε τον 41 ετών άνδρα να ουρλιάζει.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν γρήγορα στο περιστατικό και ο Πιτ συνελήφθη, αλλά δεν κατηγορήθηκε για έγκλημα λόγω ψυχικής διαταραχής. Μεταφέρθηκε άμεσα σε ένα από τα κοντινότερα νοσοκομεία και συγκεκριμένα, στην ψυχιατρική πτέρυγα, αφού κρίθηκε «επικίνδυνος και διαταραγμένος».

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο του ΤΜΖ, στο οποίο φαίνεται ο 41χρονος να είναι δεμένος και ακινητοποιημένος σε ένα φορείο με ανθρώπους της αστυνομίας να τον μεταφέρουν σε ένα ασθενοφόρο που περιμένει πιο πέρα στον δρόμο.

'Boardwalk Empire' Star Michael Pitt Taken To Hospital After Outburst In NYC | TMZ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάικλ Πιτ εμπλέκεται σε επεισόδιο σε αυτή την περιοχή της Νέας Υόρκης. Πριν από δύο μήνες, στο ίδιο σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα, ο ηθοποιός συνελήφθη για επίθεση αφού γρονθοκόπησε επανειλημμένα έναν άνδρα στο κεφάλι για να του πάρει το κινητό.

Ο Μάικλ Πιτ έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Dawson’s Creek», «Hannibal» και «Boardwalk Empire: The Empire of Crime», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως «The Dreamers», «Funny Games» κ.α.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.