Κινηματογραφος

Η συμβουλή του Ντι Κάπριο στον Τιμοτέ Σαλαμέ: «Όχι σκληρά ναρκωτικά και ταινίες με υπερήρωες»

Όσα είπε ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η συμβουλή του Ντι Κάπριο στον Τίμοθι Σαλαμέ: «Όχι σκληρά ναρκωτικά και ταινίες με υπερήρωες»
Λεονάρντο Ντι Κάπριο © NEIL HALL

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκάλυψε τις συμβουλές που του έδωσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Όχι σκληρά ναρκωτικά και ταινίες με υπερήρωες».

Τις συμβουλές που του έδιωσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο για να εκτοξεύσει την καριέρα του αποκάλυψε ο Τιμοτέ Σαλαμέ.

Ο ηθοποιός, γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις ταινίες «Call Me By Your Name», «Lady Bird» και «Dune», συνάντησε για πρώτη φορά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 2018, ο οποίος του έδωσε μερικές συμβουλές για τη μελλοντική του καριέρα. Όπως ανέφερε ο Σαλαμέ σε συνέντευξή του στη Vogue UK, ο Ντι Κάπριο του είπε: «Όχι σκληρά ναρκωτικά και ταινίες με υπερήρωες».

Σε προηγούμενη συνέντευξή του στο περιοδικό Time τον περασμένο Οκτώβριο, ο Αμερικανός ηθοποιός είχε πει ότι έλαβε συμβουλές από «έναν από τους ήρωές του», χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του Ντι Κάπριο. «Ένας από τους ήρωές μου, δεν μπορώ να πω ποιος γιατί θα με μάλωνε, ακούμπησε το χέρι του πάνω στον ώμο μου το πρώτο βράδυ που συναντηθήκαμε και μου είπε κάποια πράγματα» τόνισε. «Όχι σκληρά ναρκωτικά και ταινίες με υπερήρωες».

Τιμοτέ Σαλαμέ: Η ζωή κάποιου είναι βαρετή, αλλά η ζωή του καλλιτέχνη εξαιρετική

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός γυρίζει το επερχόμενο prequel του «Charlie and the Chocolate Factory», το κινηματογραφικό μιούζικαλ «Wonka», στο Λονδίνο, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα φέτος. Στην ταινία ο Τίμοθι Σαλαμέ εμφανίζεται σε επτά μουσικά νούμερα, σύμφωνα με τη Vogue UK.

«Αυτό που συνειδητοποιώ είναι ότι η προσωπική ζωή κάποιου, η ενήλικη ζωή του, μπορεί να είναι αρκετά βαρετή, ενώ η ζωή του καλλιτέχνη μπορεί να είναι εξαιρετική», είπε ο 26χρονος ηθοποιός.

Όταν ο Σαλαμέ εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας στις 2 Σεπτεμβρίου για να υποστηρίξει την ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο «Bones & All» στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε στους δημοσιογράφους για την απέχθειά του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε ότι αισθάνεται ότι η γενιά του «κρίνεται έντονα» λόγω των πιέσεων που ασκούνται από διαφορετικές πλατφόρμες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα για τη μητέρα μου
Όλα για την Μητέρα μου: Το κορυφαίο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ο ισπανός σκηνοθέτης τιμά αγαπημένα φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ και ταυτόχρονα ξετυλίγει την προσφιλή θεματολογία του, βάζοντας ξανά σε περίοπτη θέση τις αγαπημένες του γυναίκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.