Κινηματογραφος

7 ταινίες Νύχτες Πρεμιέρας

Μία για κάθε μέρα (έως 24/9)

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 496
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
76646-170595.jpg

● Πέμπτη, «52 Τρίτες» Η μητέρα της Μπίλι αποφασίζει να γίνει άντρας και στη διάρκεια ενός χρόνου το 16χρονο κορίτσι θα δοκιμάσει να συμφιλιωθεί με αυτή της την επιλογή. (Cinema Ideal, στις 18.00)

● Παρασκευή: «The Drop» Η τελευταία ταινία του Τζέιμς Γκαντολφίνι, η πρώτη αμερικάνικη του Μίχαελ Ρ. Ρόσκαμ του «Bullhead» και στη μέση ο Τομ Χάρντι. (Οdeon Όπερα, Αίθουσα 1, στις 22.30)

● Σάββατο: «It Follows» «Σεξουαλικά μεταδιδόμενο» φιλμ τρόμου, η καλύτερη έκπληξη των φεστιβάλ τους προηγούμενους μήνες. (Οdeon Όπερα, Αίθουσα 1, στις 00.15)

● Κυριακή: «Η έκρηξη» Ο Σύλλας Τζουμέρκας επιστρέφει μετά τη «Χώρα Προέλευσης» με μια ταινία που μιλά με ένταση και δύναμη για το τώρα. (Δαναός, στις 20.00)

● Δευτέρα: «20.000 Days on Earth» Το ντοκιμαντέρ για τον Νικ Κέιβ που όλοι περιμένετε! (Ideal, στις 22.15)

● Τρίτη: «Whiplash» Το μεγάλο βραβείο του Sundance. Μια ταινία για έναν ντράμερ, αλλά μαζί και η πιο ευφορική ταινία της χρονιάς. (Δαναός, στις 19.45)

● Τετάρτη: «Polyester» Ok, δεν είναι η καλύτερη ταινία του Tζον Γουότερς, αλλά πόσες φορές έχετε την ευκαιρία να τη δείτε στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα με κάρτες «ξύστε και μυρίστε»; (Odeon Όπερα, Αίθουσα 1. στις 22.00)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα για τη μητέρα μου
Όλα για την Μητέρα μου: Το κορυφαίο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ο ισπανός σκηνοθέτης τιμά αγαπημένα φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ και ταυτόχρονα ξετυλίγει την προσφιλή θεματολογία του, βάζοντας ξανά σε περίοπτη θέση τις αγαπημένες του γυναίκες

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.