Κινηματογραφος

Η Άνα ντε Άρμας ως Μέριλιν Μονρό: Το teaser της ταινίας

Πότε κυκλοφορεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα πικρά δάκρυα της Άνα ντε Άρμας ως Μέριλιν Μονρό, στο teaser του «Blonde»
Blonde © Νetflix/screenshot

Μέριλιν Μονρό: Η Άνα ντε Άρμας στον ρόλο της σε νέα ταινία για την ζωή της.

Στο «Blonde», όπως θα λέγεται η νέα αυτή ταινία του Άντριου Ντόμινικ, τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η Άνα ντε Άρμας -η Κουβανή ηθοποιός που έχουμε δει, μεταξύ άλλων, στο πλάι του Ντάνιελ Κρεγκ, τόσο στο «Knives Out», όσο και στο τελευταίο Τζέιμς Μποντ, «No Time To Die».

Η νέα βιογραφική ταινία για την Μέριλιν Μονρό βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς και θα επιχειρήσει μια μυθοπλαστική απεικόνιση του εσωτερικού κόσμου της ηθοποιού.  Η ταινία κάνει μια ρεαλιστική βουτιά στις ψυχολογικές διακυμάνσεις της Monroe, η οποία σύμφωνα με τον σκηνοθέτη προσπαθεί να «θεραπεύσει το εσωτερικό της παιδί». Έπειτα η ταινία έχει ήδη προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις, καθώς έχει ήδη κριθεί ακατάλληλη για εφήβους κάτω των 17 ετών. 

Η ίδια η πρωταγωνίστρια του «Blonde», αναφερόμενη στον σκηνοθέτη Άντριου Ντόμινικ, λέει ότι: «Ήθελε ο κόσμος να βιώσει πώς ήταν να είσαι όχι μόνο η Μέριλιν αλλά και η Νόρμα Τζιν. Βρήκα αυτήν την πιο τολμηρή, όχι απολογητική και φεμινιστική θέση της ταινίας στην ιστορία της που έχω δει ποτέ». 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει από το Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου, όμως, ήδη έχει γίνει διαθέσιμο ένα teaser του «Blonde». 

BLONDE | Official Teaser | Netflix

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.