Κινηματογραφος

Τζιμ Κάρεϊ: Αηδιαστικό ότι χειροκρότησαν τον Σμιθ όταν έλαβε το Όσκαρ

«Θα του είχα κάνει μήνυση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γουίλ Σμιθ και Τζιμ Κάρει το 2003
Γουίλ Σμιθ και Τζιμ Κάρει το 2003 © Getty Images/Ideal Image

Ο ηθοποιός και κωμικός Τζιμ Κάρεϊ κατέκρινε το κοινό για το χειροκρότημα στον Γουίλ Σμιθ μετά το περιβόητο πλέον χαστούκι του στον Κρις Ροκ.

Ο Κάρεϊ όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιάστρια Γκέιλ Κίνγκ για την στιγμή του περιβόητου χαστουκιού του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην εκπομπή του CBS Morning News, είπε «Με αρρώστησε το standing ovation. Ένιωσα ότι το Χόλιγουντ είναι απλώς άσπονδο μαζικά. Πραγματικά ένιωσα ότι αυτό είναι μια σαφής ένδειξη ότι δεν είμαστε πια το cool κλαμπ». 

Ο κωμικός ισχυρίστηκε ότι ο Ροκ δεν κατέθεσε κατηγορίες επειδή «δεν ήθελε την ταλαιπωρία» και υποστήριξε ότι ο Σμιθ θα έπρεπε να είχε συλληφθεί. «Θα είχα ανακοινώσει σήμερα το πρωί ότι έκανα μήνυση στον Γουίλ για 200 εκατομμύρια δολάρια επειδή αυτό το βίντεο θα υπάρχει για πάντα. Αυτή η προσβολή θα διαρκέσει πολύ», είπε ο Τζιμ Κάρεϊ.

Τα σχόλια του έρχονται καθώς η παρουσιάστρια του The View, Γούπι Γκολντμπεργκ, η οποία είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ακαδημίας, είπε ότι πιστεύει ότι ο Σμιθ θα μπορέσει να κρατήσει το Όσκαρ του, αλλά θα αντιμετωπίσει «μεγάλες συνέπειες γιατί κανείς δεν είναι εντάξει με αυτό που συνέβη».

O Σμιθ σχεδόν 24 ώρες μετά το επεισόδιο στα Oscars 2022, ζήτησε συγγνώμη στον Ροκ για το χαστούκι που του έδωσε μετά από σχόλιο που έκανε ο κωμικός για τη σύζυγο του Τζέιντα Πίνκετ. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.