Κινηματογραφος

Η νέα ταινία Spiderman «σαρώνει» στο αμερικανικό box office

Ποιες άλλες ταινίες ακολουθούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Spider-Man: No Way Home
Spider-Man: No Way Home © Imdb

Η ταινία «Spider-Man: No Way Home» παραμένει στην κορυφή του αμερικανικού box office, με εκατομμύρια εισπράξεις το Σαββατοκύριακο.

Η ταινία «Spider-Man: No Way Home» παραμένει «κολλημένη» στην κορυφή του αμερικανικού box office. Το τελευταίο έργο με τις περιπέτειες του ανθρώπου - αράχνη «σαρώνει» στο box office της Βόρειας Αμερικής. Οι εισπράξεις του Spider-man έφθασαν τα 52,7 εκατομμυρία δολάρια το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από το Exhibitor Relations, μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στη βιομηχανία της μεγάλης οθόνης.

Η ταινία, πρώτη στην εποχή της Covid που συγκεντρώνει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office μετά την κυκλοφορία της, προσέφερε μια ανάσα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, που παλεύει να συνέλθει από το πλήγμα που της κατάφερε η πανδημία Covid-19.

Spider-Man: No Way Home - Οι πρωταγωνιστές

Τον σούπερ ήρωα ενσαρκώνει ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Χόλαντ. Οι προηγούμενες ταινίες, στις οποίες το κοστούμι σε κόκκινο μπλε χρώμα φορούσαν οι Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ, είχαν επίσης κατακτήσει το box-office.

Στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Spider-man τα βλέμματα στρέφονται και στην εντυπωσιακή Zendaya.

Την ώρα που οι οικογένειες αρχίζουν να επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες εν μέσω πανδημίας Covid-19, η ταινία κινουμένων σχεδίων «Τραγούδα! 2» βρίσκεται στη δεύτερη θέση με εισπράξεις 19,6 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ Παρασκευής - Σαββάτου.

Στην ταινία «Spider-man: No way home» ο άνθρωπος - αράχνη είναι ο Τομ Χόλαντ

Τρίτη στην κατάταξη η ταινία «Ο άνθρωπος του βασιλιά: Το ξεκίνημα»με 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στο αμερικανικό box office.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME - NEW TRAILER (GREEK SUBS)|Range Entertainment GR

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.