Κινηματογραφος

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer Spiderman: No Way Home (video)

Υποδοχή με ενθουσιασμό από τους λάτρεις του είδους - Και Doctor Strange έχει και Zendaya και multiverse

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μόλις κυκλοφόρησε το trailer Spider-Man: No Way Home

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του πολυαναμενόμενου νέου Spiderman: No Way Home, με Doctor Strange, Zendaya και multiverse.

Η Sony Pictures ήδη δέχεται συγχαρητήρια στα social media για μια ταινία πριν καν αυτή κυκλοφορήσει στις αίθουσες -ή και σε κάποια streaming πλατφόρμα. Πρόκειται για το trailer του νέου Spiderman: No Way Home που έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό από τους λάτρεις του είδους και της Marvel

Πρωταγωνιστής παραμένει ο αγαπημένος Tom Holland ενώ και πάλι η Zendaya συμπρωταγωνιστεί. Σημαντικό να αναφέρουμε ότι σε αυτή την ταινία υπάρχει και ο Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). Στη νέα ταινία ο Πίτερ Πάρκερ καλείται να ζήσει σε έναν κόσμο όπου έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά του (από τον Mysterio) ενώ κατηγορείται και για τον θάνατό του. Και ζητάει την συμβόλη του Doctor Strange και όλα άλλαζουν!

SPIDER-MAN: NO WAY HOME - Official Teaser Trailer (HD)

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.