Κινηματογραφος

Loki: Πότε κάνει πρεμιέρα - Το ανακοίνωσε ο Tom Hiddleston

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Tom Hiddleston «διακόπτει» το trailer του «Loki», ανακοινώνοντας την αλλαγή ημερομηνίας στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς
Ο Tom Hiddleston «διακόπτει» το trailer του «Loki», ανακοινώνοντας την αλλαγή ημερομηνίας στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς © Marvel Entertainment/YouTube

O κινηματογραφικός «Loki», Tom Hiddleston, κάνει την ανατροπή και ανακοινώνει την αλλαγή «πρεμιέρας» στη νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί.

Νωρίτερα από το αναμενόμενο έρχεται στη «μικρή οθόνη»  και συγκεκριμένα στο Disney+ η τηλεοπτική σειρά «Loki», με πρωταγωνιστή -ποιον άλλο- τον χαρακτήρα που πολλοί αγαπούν να μισούν, άλλοι συμπαθούν και ίσως αρκετοί (μετά το Endgame) εκτιμούν.

Ο ηθοποιός Tom Hiddleston υποδύεται μια από τις πιο ιντριγκαδόρικες φιγούρες στο σύμπαν της Marvel, η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει την ανατροπή και -με ελάχιστες εξαιρέσεις- είναι αδύνατον να εμπιστευτείς.

Ο Tom Hiddleston ανακοίνωσε ο ίδιος με βίντεο ότι η πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς «Loki» θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 (και όχι την Παρασκευή 11 Ιουνίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί).

Ήδη, μετά από αυτό το «switch» οι θαυμαστές του «Loki» γράφουν μεταξύ άλλων στα social media: «"Κλασικός" Loki άλλαξε πάλι τα πράγματα».

Announcement | Marvel Studios' Loki | Disney+

Τηλεοπτική σειρά «Loki» - Το cast

Σε σκηνοθεσία Kate Herron (Sex Education, Daybreak) στην τηλεοπτική σειρά συμπρωταγωνιστούν οι Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku και Richard E. Grant.

Η τηλεοπτική σειρά αποτελείται από 6 επεισόδια (σ.σ. αν και με τον «Loki» ποτέ δεν ξέρεις).

Marvel Studios' Loki | Official Trailer | Disney+

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.