Κινηματογραφος

Αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ λόγω κορωνοϊού

Συνολική καθυστέρηση τουλάχιστον έναν χρόνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέιμς Μποντ
Τζέιμς Μποντ © EPA/BRITTA PEDERSEN

Αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ - Αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020.

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ταινία, που επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, θα κάνει τελικά πρεμιέρα στις 2 Απριλίου του επόμενου έτους. Κάτι που σημαίνει ότι συνολικά η κυκλοφορία της ταινίας θα καθυστερήσει τουλάχιστον ένα χρόνο, καθώς αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020.

Η επίσημη ανακοίνωση των παραγωγών της ταινίας ενημέρωσε πως η κυκλοφορία της ταινίας No Time To Die, της 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ, θα αναβληθεί και πάλι για τις 2 Απριλίου, προκειμένου να καταστεί δυνατό στο κινηματογραφικό κοινό να την παρακολουθήσει.

«Αντιλαμβανόμαστε πως η καθυστέρηση θα απογοητεύσει τους θαυμαστές μας, αλλά ανυπομονούμε να μοιραστούμε το No Time To Die την επόμενη χρονιά» γράφει η ανακοίνωση των παραγωγών του Τζέιμς Μποντ.


Η αναβολή της κυκλοφορίας του «No Time to Die» ακολουθεί το παράδειγμα εξίσου μεγάλων παραγωγών που είχαν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο, όπως οι υπερηρωϊκές ταινίες «Wonder Woman: 1984» και «Black Widow» της Marvel, με πρωταγωνίστρια την Σκάρλετ Γιόχανσον.

NO TIME TO DIE - TRAILER

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Park your Cinema 2024: Δωρεάν προβολές τον Ιούλιο στο ΚΠΙΣΝ
Park your Cinema: Τον Ιούλιο βλέπουμε ταινίες στο Ξέφωτο εντελώς δωρεάν

Ταινίες για μικρούς και μεγάλους, επιλεγμένες από το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας και από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, έρχονται στο ΚΠΙΣΝ

Hit Man: Ο άλλος πληρωμένος εκτελεστής του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
Hit Man: Ο άλλος πληρωμένος εκτελεστής του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Ένας καθηγητής δουλεύει κρυφά για την αστυνομία, υποδυόμενος τον πληρωμένο δολοφόνο, όταν μια γυναίκα του τηλεφωνεί για τον βίαιο σύζυγό της εκείνος δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.