Κινηματογραφος

Αυτή είναι η καλύτερη ταινία της δεκαετίας για τον Ταραντίνο

«Είναι το Νο1, είναι η καλύτερη ταινία. Διαλύει κάθε ανταγωνισμό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταραντίνο
Ο Κουεντίν Ταραντίνο © EPA/SERGEI ILNITSKY

Την ταινία που ξεχώρισε από την περασμένη δεκαετία αποκάλυψε ο δημοφιλής και επιτυχημένος σκηνοθέτης, Κουεντίν Ταραντίνο.

Την αγαπημένη του ταινία των δέκα τελευταίων χρόνων αποκάλυψε ο Κουεντίν Ταραντίνο και μάλιστα, δεν επέλεξε κάποιο από τα δικά του δημιουργήματα.

Ο Ταραντίνο αγαπά το σινεμά, παρακολουθεί σινεμά και υποκλίνεται στους σύγχρονους auteurs του, που, κακά τα ψέματα, αποτελούν και τον ανταγωνισμό του.

Σε συνέντευξη, λοιπόν, που παραχώρησε στο Premiere, ο Ταραντίνο αποκάλυψε πως η «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν αποτελεί τη δεύτερη πιο αγαπημένη ταινία του της τελευταίας δεκαετίας, προκαλώντας αμέσως την απορία για το ποια βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Επιβεβαίνοντας τα όσα έχει πει ο ίδιος στο παρελθόν για τον θαυμασμό που τρέφει για τις δουλειές του Ντέιβιντ Φίντσερ, ο Ταραντίνο αποκάλυψε πως «το Social Network χωρίς καμία αμφιβολία! Είναι το Νο1, είναι η καλύτερη ταινία. Διαλύει κάθε ανταγωνισμό. Εκτός όλων των άλλων, ο Ααρον Σόρκιν είναι ο καλύτερος σεναριογράφος διαλόγων που υπάρχει...».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.