Κινηματογραφος

Μπελούτσι - Κασέλ: Δύο πρώην μαζί στο Φεστιβάλ Βενετίας

Για την πρεμιέρα της νέας έκδοσης της ταινίας «Μη Αναστρέψιμος»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bellucci
Μόνικα Μπελούτσι και Βενσάν Κασέλ στο Φεστιβάλ Βενετίας © EPA/ETTORE FERRARI

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ φωτογραφήθηκαν μαζί στο Φεστιβάλ Βενετίας για την πρεμιέρα της νέας έκδοσης της ταινίας «Μη Αναστρέψιμος».

Ήταν παντρεμένοι από το 1999 έως το 2013 και απέκτησαν δύο κόρες. Ο χωρισμός τους έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα μεγάλα περιοδικά, και έκτοτε κάθε πληροφορία για την προσωπική τους ζωή γίνεται πρώτο θέμα.

Χθες ωστόσο η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ φωτογραφήθηκαν μαζί στο Φεστιβάλ Βενετίας για την πρεμιέρα της νέας έκδοσης της ταινίας «Μη Αναστρέψιμος».

Η 54χρονη ηθοποιός έλαμψε σε ένα κατακόκκινο φόρεμα κάτω από το οποίο διακρινόταν ένα μαύρο κορμάκι και φωτογραφήθηκε δίπλα στον Βενσάν Κασέλ τον οποίο δεν συνόδευε η 22χρονη σύζυγός του.

Υπενθυμίζεται ότι στο «Μη αναστρέψιμος» η αφήγηση γίνεται αντίστροφα από τη φυσική ροή της ιστορίας που αφηγείται η ταινία, καθώς δύο άντρες γυρνούν στους δρόμους του Παρισιού θέλοντας να πάρουν εκδίκηση για τον βίαιο βιασμό της φίλης του ενός.

Στη νέα έκδοη της τανίας ωστόσο, η ιστορία ξεδιπλώνεται με χρονολογική σειρά ώστε να δοθεί μία ξεκάθαρη εικόνα όλων των πτυχών της ιστορίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.