Κινηματογραφος

Νόλαν και ξερό ψωμί

Κυκλοφόρησε το teaser-τρέιλερ του «Interstellar» (video)

34908-78612.JPG
Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56530-113398.jpg

Nόλαν και ξερό ψωμί. Ναι, είμαστε διατεθειμένοι ακόμα και να υποσιτιστούμε μέχρι το Νοέμβριο του 2014 που θα κυκλοφορήσει το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν. Ο σκηνοθέτης που είδε προοπτική στην αναβίωση του Μπάτμαν και «ανακάλυψε» τα πολλαπλά επίπεδα των ονείρων στο Inception, ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει ανάμεσα στα αστέρια (Interstellar = διαστρικός: το διάστημα μεταξύ των αστεριών).

Το Interstellar είναι η ιστορία μιας ομάδας επιστημόνων/ εξερευνητών, που χρησιμοποιούν «σκουληκότρυπες» (θεωρίες του αστροφυσικού Κιπ Θορν) για να ταξιδέψουν στο χώρο και το χρόνο, ώστε να φέρουν φαγητό σε έναν πλανήτη που αργοπεθαίνει.

Αναμενόμενo το καστ να βρίθει από κορυφαίους ηθοποιούς. Μάθιου Μακόναχι, Μάικλ Κέιν, Αν Χάθαγουεϊ και Τζέσικα Τσαστέιν είναι μόνο μερικά από τα «άλλα» αστέρια της ταινίας. Πάντως το teaser τα αφήνει όλα στη φαντασία μας -που δυστυχώς δεν είναι σαν του Νόλαν και του αδελφού του, που έγραψε την ιστορία της ταινίας. Αφηγητής ο πρωταγωνιστής Μάθιου Μακόναχι.

Δείτε το

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα για τη μητέρα μου
Όλα για την Μητέρα μου: Το κορυφαίο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ο ισπανός σκηνοθέτης τιμά αγαπημένα φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ και ταυτόχρονα ξετυλίγει την προσφιλή θεματολογία του, βάζοντας ξανά σε περίοπτη θέση τις αγαπημένες του γυναίκες

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.