Κινηματογραφος

Δεν ονειρεύεσαι: Το πρώτο trailer του Terminator: Dark Fate, εδώ

Με τη «Σάρα Κόνορ» να πυροβολεί ακόμα και τον γκριζαρισμένο Σβαρτσενέγκερ ως T-800 να παραμένει σε λειτουργία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 62χρονη Λίντα Χάμιλτον (aka Σάρα Κόνορ) επιστρέφει στο «Terminator: Dark Fate»
Η 62χρονη Λίντα Χάμιλτον (aka Σάρα Κόνορ) επιστρέφει στο «Terminator: Dark Fate»/©Twitter

Η Λίντα Χάμιλτον επιστρέφει στο «Terminator: Dark Fate» και αυτό είναι το πρώτο επίσημο trailer.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας «Terminator: Dark Fate». Πρακτικά, το φιλμ συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το «Terminator 2: Judgement Day». Σε σκηνοθεσία Τιμ Μίλερ («Deadpool») και σενάριο-παραγωγή Τζέιμς Κάμερον (επιτέλους!), η δράση εκτυλίσσεται σε έναν κόσμο, όπου οι μηχανές έχουν πάρει τον έλεγχο. Πρακτικά, το «Terminator: Dark Fate» αποτελεί σίκουελ των δύο πρώτων ταινιών, λειτουργώντας ξεχωριστά από τα έργα που ακολούθησαν («Terminator 3: Rise of the Machines» και «Terminator Genisys» μεταξύ άλλων).

Στον ρόλο του κακού ο Γκάμπριελ Λούνα. Ο νέος εξολοθρευτής είναι ακόμα πιο εξελιγμένος και άκρως επικίνδυνος. Όπως φαίνεται και στο επίσημο trailer, μπορεί να πολλαπλασιάζεται, δημιουργώντας αντίγραφα του εαυτού του με έναν σκοπό: Τον αφανισμό των επιζώντων. Ο καινούργιος εξολοθρευτής είναι πολύ ζόρικος, βάζοντας δύσκολα σε Μακένζι Ντέιβις (ένα υβρίδιο ανθρώπου-μηχανής) και λοιπούς «καλούς». Μέχρι που κάνει την εμφάνισή της η Λίντα Χάμιλτον aka Σάρα Κόνορ, 62 Μαΐων παρακαλώ, και γίνεται χαμός! Από το trailer δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, στον ρόλο του αυθεντικού T-800 που λειτουργεί ακόμα...

Η 62χρονη Λίντα Χάμιλτον (aka Σάρα Κόνορ) επιστρέφει στο «Terminator: Dark Fate»
Η 62χρονη Λίντα Χάμιλτον (aka Σάρα Κόνορ) επιστρέφει στο Terminator: Dark Fate/©Twitter

«Terminator: Dark Fate», με Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε πρώτο πλάνο
«Terminator: Dark Fate», με Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε πρώτο πλάνο

Η ταινία κάνει πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου και ήδη οι φανατικοί του Terminator μετρούν αντίστροφα, ελπίζοντας σε μια καλή συνέχεια -αντάξια των δύο πρώτων φιλμ που άφησαν ιστορία τη δεκαετία του '80 και του '90. Το ίδιο και η Paramount Pictures, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση ένα «ναυάγιο» στο Box Office.

TERMINATOR 6: Dark Fate Trailer (2019)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.