Κινηματογραφος

Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν της νέας πρωτοποριακής ταινίας

Δείτε το πρώτο trailer όπου περισσότεροι από ένας μπορεί να φορούν τη μάσκα

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν - Official Trailer

H animation εκδοχή του Spider-Man εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις κινηματογραφικές εμφανίσεις του «Ανθρώπου-Αράχνη», αφού εδώ δεν υπάρχει μόνο ένας αλλά πολλοί που φορούν την ίδια μάσκα. Σκηνοθετούν οι Μπομπ Περσικέτι, Πίτερ Ράμσεϊ και Ρόντνι Ρόθμαν, ο Σάμεϊκ Μουρ αναλαμβάνει το voice over στον Μάιλς Μοράλες, στην ιστορία του οποίου θα επικεντρωθεί το φιλμ, ο ιστός στο αραχνο-σύμπαν μεγαλώνει στις 14 Δεκεμβρίου.

3395991-11.jpg

O Φιλ Λορντ και ο Κρις Μίλερ, οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, που είναι μοναδικό στο είδος του.

spider-man-into-the-spider-verse-live-action.jpg

Το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» συστήνει τον έφηβο Μάιλς Μοράλες από το Μπρούκλιν, και τις αμέτρητες ικανότητές του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από ένας μπορεί να φορούν τη μάσκα.

1_8.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τελευταίος ταξιτζής: Ο Αθηναίος Τράβις του Στέργιου Πάσχου
Ο τελευταίος ταξιτζής: Ο Αθηναίος Τράβις του Στέργιου Πάσχου

Ένα αστικό θρίλερ με νουάρ αποχρώσεις που κατά διαστήματα μετατρέπεται σε ένα ερωτικό ψυχολογικό δράμα με απρόσμενη εξέλιξη, αλλά και μια κραυγή αγωνίας για την ανάγκη ουσιαστικής επαφής

Μικρά πρόστυχα γράμματα από την Ολίβια Κόλμαν και την Τζέσι Μπάκλεϊ
Μικρά πρόστυχα γράμματα από την Ολίβια Κόλμαν και την Τζέσι Μπάκλεϊ

Ένα πραγματικό συμβάν που συνέβη στην Αγγλία του 1920 δίνει την έμπνευση στην Τέα Σάροκ προκειμένου να φτιάξει μια ωρολογιακής ακρίβειας μαύρη κωμωδία εποχής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.