Κινηματογραφος

Δείτε το trailer: O νέος Predator έρχεται στους κινηματογράφους

Ο απόκοσμος «Κυνηγός» θέλει να αφανίσει ξανά το ανθρώπινο είδος. Ποιος θα τον σταματήσει αυτή τη φορά;

Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλεί τυχαία τους πιο θανατηφόρους κυνηγούς του σύμπαντος να επιστρέψουν στη Γη, μόνο ένα πλήθος από πρώην στρατιώτες και ένας δυσαρεστημένος δάσκαλος-επιστήμονας μπορούν να αποτρέψουν το τέλος της ανθρώπινης φυλής» προειδοποιεί η επίσημη περιγραφή του νέου «Κυνηγού». 

31 χρόνια μετά την καλτ ταινία με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, το απόκοσμο σύμπαν του «Κυνηγού» επιστρέφει ξανά με δράση και τρόμο. Με τα «Predator 2» το 1990, «Predators» το 2010, «Alien Vs. Predator» το 2004 και «Alien Vs. Predator: Requiem» το 2007 να μην έχουν αφήσει ακριβώς ευχαριστημένους τους φαν του τερατόμορφου πλάσματος, ο Σέιν Μπλακ, ο άνθρωπος πίσω από τα «Kiss Kiss Bang Bang» και «Iron Man 3», το παίρνει πάνω του σκηνοθετώντας και συγγράφοντας το σενάριο μαζί με τον Φρεντ Ντέκερ.

Kimberley French - © TM & © 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved

Η Ιβόν Στραχόβσκι και η Ολίβια Μουν πρωταγωνιστούν, ο Λοχλίν Μονρό έρχεται σε σκληροτράχηλο ρόλο και οι θεατές περιμένουν την αναβίωση του franchise στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Σεπτεμβρίου. Προετοιμαστείτε και θυμηθείτε το πρώτο φιλμ παρακάτω.