Κινηματογραφος

Ντιέγκο Λούνα: Ο νέος Τόνι Μοντάνα είναι Μεξικανός (video, εικόνες)

Από τον «Πόλεμο των Άστρων» στα καρτέλ του τρίτου «Σημαδεμένου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338931-704947.jpg
Ethan Miller/Getty Images/IDEAL IMAGES

Νέο ρόλο-πρόκληση καλείται να ενσαρκώσει ο ατίθασος αξιωματικός της πρώτης αυτόνομης ταινίας του «Πολέμου των Άστρων», Ντιέγκο Λούνα. Ο Μεξικανός ηθοποιός, σύμφωνα με το Variety, έχει εξασφαλίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο μεγάλο κινηματογραφικό εγχείρημα της Universal: το ριμέικ του «Σημαδεμένου», το τρίτο κατά σειρά. Ο Ντιέγκο Λούνα θα είναι ο νέος Τόνι Μοντάνα στη θέση του αξεπέραστου Αλ Πατσίνο.   

Frazer Harrison/Getty Images

Ο αυθεντικός «Σημαδεμένος» ανήκει στον Χάουαρντ Χοκς, γυρίστηκε το 1932 και η ταινία είναι βασισμένη στη ζωή του Αλ Καπόνε. Ο «Σημαδεμένος» του Μπράιν Ντε Πάλμα γυρίστηκε το 1983 και επικεντρώνεται στην ανέλιξη ενός Κουβανού μετανάστη στο καρτέλ των ναρκωτικών του Μαϊάμι. Ο νέος Τόνι Μοντάνα θα είναι Μεξικανός με έδρα των δραστηριοτήτων το Λος Άντζελες.

Frazer Harrison/Getty Images

Η ερμηνεία του Αλ Πατσίνο πάνω από τα βουνά της κοκαΐνης και η σκηνή του αιματοκυλίσματος με το αγαπημένο του αυτόματο είναι μάλλον αξεπέραστη, αλλά η επιλογή του Λατίνου Ντιέγκο Λούνα εκτιμάται ότι θα ικανοποιήσει το κοινό. Η βία και χρήση γραφικής γλώσσας ήταν δύο από τα στοιχεία της σκηνοθεσίας του Ντε Πάλμα. H λέξη «fuck» ακούγεται στην ταινία 226 φορές, δηλαδή μια φορά κάθε 1.32 λεπτά και η επιτροπή καταλληλότητας προβολής της ταινίας θέλησε να κόψει πολλά, αλλά ο Ντε Πάλμα τούς αγνόησε.

Η πρώτη επιλογή για το σκηνοθέτη της νέας ταινίας ήταν ο Αντουάν Φουκουά (Ο Αριστερόχειρας, The Equalizer, Ημέρα Εκαπίδευσης). Αλλά ο Φουκουά χρειάστηκε να εγκαταλείψει το πρίτζεκτ για το σίκουελ του Equalizer με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον. Φήμες λένε ότι η Universal είναι σε συζητήσεις με τον λάτρη της βίας, Νίκολας Γουίντινγκ Ρεφν.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.