Κινηματογραφος

Ghost in the Shell:«Μάνγκα» Σκάρλετ και σέξι

Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ghost in the Shell | Trailer #1 | Buy it on digital now | UK Paramount Pictures

Η Paramount έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας Ghost in the Shell με την Σκάρλετ Γιόχανσον να μεταμορφώνεται στο πιο σέξι cyborg μαχητή επικίνδυνων εγκληματιών και εξτρεμιστών. Η 31χρονη ηθοποιός υποδύεται την Major στην κινηματογραφική μεταφορά του καλτ ιαπωνικού μάνγκα κόμικ του Μασαμούρε Σίρο από το 1989. Η Major είναι η επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής οργάνωσης Section 9. Τον ιδρυτή της ομάδας υποδύεται ο Τακέσι Κιτάνο.

 Το τρέιλερ μας δίνει μια πρώτη γεύση της καταιγιστικής δράσης και μια ματιά στον φουτουριστικό κόσμο του σκηνοθέτη της ταινίας Ρούπερτ Σάντερς. Συμπρωταγωνιστές της Γιόχανσον είναι η Ζιλιέτ Μπινός και ο Δανός Πίλου Άσμπεκ κ.ά..

Οι φαν του κόμικ αντιμετωπίζουν με καχυποψία την επιλογή της Σκάρλετ Γιόχανσον για το ρόλο μιας τόσο γιαπωνέζας ηρωίδας όπως η Μοτόκο Κουσανάγκι του Σίρο. Ο παραγωγός Στίβεν Πολ υπεραμύνεται της επιλογής Γιόχανσον λέγοντας πως η ταινία δεν είναι ιαπωνική καθώς εκτυλίσσεται σε «έναν διεθνή κόσμο». Διαψεύδεται επίσης ότι επιχείρησαν να προσδώσουν ασιατικά χαρακτηριστικά στην Αμερικανίδα σταρ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.