Κινηματογραφος

Οι «Πειρατές της Καραϊβικής» είναι εδώ. Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ

Οι νεκροί δεν λένε ιστορίες ή μήπως λένε;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Teaser Trailer: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Το βράδυ της Κυριακής η Ντίσνεϊ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ των ολοκαίνουργιων «Πειρατών της Καραϊβικής», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο νέος και ανατριχιαστικός κακός: ο αγνώριστος Χαβιέρ Μπαρδέμ στο ρόλο του καπετάνιου Σαλαζάρ που φυσικά ψάχνει τον άφαντο Τζακ Σπάροου (Τζόνι Ντεπ).

Ο Σαλαζάρ, παλιά γνωριμία του Σπάροου, έχει μόλις απελευθερωθεί από το Τρίγωνο του Διαβόλου και έχει πάρει στο κυνήγι τους πειρατές. Ο Τζακ αναγκάζεται να ψάξει για την τρίαινα του Ποσειδώνα για να μπορέσει να ελέγχει τη δύναμη της θάλασσας. Εκτός από το Ντεπ και τον Μπαρδέμ η νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς υποδέχεται ξανά κάποιους παλιούς γνώριμους. Όπως τον Ορλάντο Μπλουμ στον ρόλο του Γουίλ Τέρνερ και τον Τζέφρι Ρας, τον γνωστό Μπαρμπαρόσα. Η πέμπτη ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2017. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.