Κινηματογραφος

Μόλις βγήκε και… το τρέιλερ Μπραντ Πιτ-Μαριόν Κοτιγιάρ

Ο αληθινός έρωτας δύο κατασκόπων στη δίνη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Allied Official Teaser Trailer #2 (2016) Brad Pitt, Marion Cotillard Action Drama Movie HD

Με του που κυκλοφόρησε η είδηση του διαζυγίου Τζολί-Πιτ τα βρετανικά ταμπλόιντ έγραφαν με βεβαιότητα ότι «πέτρα του σκανδάλου» είναι η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ, συμπρωταγωνίστρια του Αμερικανού σταρ στην ταινία «Allied» του Ρόμπερτ Ζεμέκις. Η Paramount μόλις χθες έδωσε στη δημοσιότητα νέο teaser trailer για την προώθηση της ταινίας. Τυχαίο, σύμπτωση ή μάρκετινγκ; Η Paramount μόνο ξέρει.

Η ταινία είναι κατασκοπευτική. Δύο πράκτορες (θυμίζει κάτι;) ερωτεύονται  κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στη βόρεια Αφρική, όπου πρέπει να σκοτώσουν έναν Γερμανό αξιωματούχο. Η αληθινή ιστορία αγάπης του πράκτορα Μαξ Βατάν (Μπραντ Πιτ) και της αντιστασιακής Μαριάν Μποσεζούρ (Μαριόν Κοτιγιάρ) εκτυλίσσεται στη δίνη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Το ζευγάρι παντρεύεται, κάνει οικογένεια, παιδιά, αλλά το κλίμα στο εμπόλεμο Λονδίνο είναι βαρύ και η σχέση θα διαρραγεί. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.