Κινηματογραφος

Α Good Day To Die Hard: ο Τζον Μακ Λέιν επιστρέφει

Πιο σκληρός πεθαίνεις

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27154-61848.jpg

Υπάρχουν κάποια χολιγουντιανά αξιώματα για τα οποία δε χρειάζεται να έχεις αμφιβολίες. Μετά το «Ράμπο 4» και το «Ρόκι 6», την τρολ διασπορά για έναν καινούριο «Εξολοθρευτή» έπρεπε απλώς να το περιμένουμε.

Το σωτήριο έτος 2013 και, αρχικά όπως είχε ανακοινωθεί ανήμερα του ερωτιάρη Αγίου Βαλεντίνου, ο πολύ σκληρός για να πεθάνει ντετέκτιβ του Νιου Τζέρσεϊ θα επιστρεψει στους κινηματογράφους. Die Hard νούμερο πέντε. Το μόνο που αλλάζει είναι η ημερομηνία πρεμιέρας, με το τελευταίο update να δείχνει την 24η Μαΐου.

Έξι χρόνια μετά την τελευταία γης μαδιάμ εμφάνιση του Μπρους Γουίλις στο ρόλο του Τζον Μακ Λέιν, φαίνεται πως ήταν πολλά. Ο ορισμός του σωστού ανθρώπου στη λάθος στιγμή, το franchise της μάτσο περιπέτειας των 80s που στην τελευταία του εκδοχή το 2007 σημείωσε εισπράξεις στο box-office 387 εκατομμυρίων δολαρίων, η μυθοπλασία στην οποία τα κλισέ και οι ατάκες είναι η πιο ένοχη απόλαυση.

«Είμαι ο 007 του Νιου Τζέρσεϊ» λέει σιβυλλικά στο πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε στον ιστό ο Τζον Μακ Λέιν και τα πιο γραφικά έπονται. Σκηνοθετημένο από τον Τζον Μουρ, το «A Good Day To Die Hard» πάει στη Μόσχα, τα εφέ πάνε και έρχονται γενικώς και το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τρομοκρατικές ομάδες αορίστως. Στην τελευταία επίσκεψη του στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν ο Γουίλις είπε να γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος. Ιδού. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.