Κινηματογραφος

Άδικος κόσμος: Making of...

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ελληνικής πρότασης για τα Oscar

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19570-48543.jpg

Με διεθνή εύσημα – δύο βραβεία από το φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν – η ταινία του Φίλιππου Τσίτου, «Άδικος κόσμος», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντώνης Καφετζόπουλος, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία των ξενόγλωσσων Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2013. Η ταινία είχε κερδίσει τέσσερα βραβεία στην απονομή της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ανάμεσά τους κι αυτό της καλύτερης Ταινίας.

Στην τραγικωμωδία του Φίλιππου Τσίτου, ο Καφετζόπουλος υποδύεται έναν προανακριτή της αστυνομίας, ο οποίος, λόγω της εμμονής του να είναι δίκαιος, μπλέκεται σε διάφορες καταστάσεις. Συνοδοιπόρος στο «ταξίδι» του η Θεοδώρα Τζήμου, που ερμηνεύει μία καθαρίστρια, η οποία δεν διστάζει να καταφύγει στην αδικία προκειμένου να επιβιώσει.

Η Athens Voice εξασφάλισε φωτογραφίες από το making of της ταινίας. (Φωτο: Γιάννης Βικίας)


Διαβάστε επίσης τη συνέντευξη του Αντώνη Καφετζόπουλου στην Κατερίνα Παναγοπούλου, λίγες μέρες πριν βγει η ταινία στις ελληνικές αίθουσες τον περασμένο Φεβρουάριο.


image

image

image

image

 imageimage

image

imageimageimage

 imageimage

 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα για τη μητέρα μου
Όλα για την Μητέρα μου: Το κορυφαίο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ο ισπανός σκηνοθέτης τιμά αγαπημένα φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ και ταυτόχρονα ξετυλίγει την προσφιλή θεματολογία του, βάζοντας ξανά σε περίοπτη θέση τις αγαπημένες του γυναίκες

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.