Κινηματογραφος

Οι Έλληνες μπλόγκερς ψηφίζουν τα δικά τους Oscar

Μπλογκάρεις; Η ψήφος σου μετράει!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα κινηματογραφικά βραβεία της ελληνικής μπλογκόσφαιρας #Blogoscars 2012, διοργανώνονται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά. Διοργανώθηκαν πέρσι για πρώτη φορά, με τον τίτλο "Blogovision: The Movies" και τη συμμετοχή 70 bloggers. Νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε η ταινία Μαύρος Κύκνος του Darren Arronofsky, αποσπώντας 4 βραβεία (Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία, Α & Β Γυναικείος).

Τα υπόλοιπα Blogoscars απονεμήθηκαν στους: Colin Firth (Α' Αντρικός για το King's Speech), Christian Bale (Β' Αντρικός για το The Fighter), Aaron Sorkin (για το Social Network) ενώ οι  Daft Punk απέσπασαν το Blogoscar καλύτερου Soundtrack για το Tron. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των περσινών Blogoscars εδώ.

Φέτος, για δεύτερη χρονιά, οι σινεφίλ -και όχι μόνο, Έλληνες bloggers καλούνται να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους ταινίες για τη χρονιά που πέρασε. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μία εβδομάδα και ξεκινάει στις 17 Φεβρουαρίου 2012. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν 4 μέρες μετά τη λήξη της. 

Αν λοιπόν είσαι μπλόγκερ, το μόνο που έχεις να κάνεις αφού ξεσκονίσεις την ταινιοθήκη σου, είναι να δηλώσεις συμμετοχή. Η ψήφος σου μετράει!

Η φανταχτερολαμπερή αφίσα είναι δημιουργία του κομίστα Δημήτρη Κάσδαγλη.