Κινηματογραφος

Χιγκίτα

Teaser trailer του νέου φιλμ του Αλέξανδρου Βούλγαρη

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19294-48167.jpg

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης δεν κάθεται ήσυχος. Μετά από ένα υπερbusy 2011 που του απέδωσε τρία άλμπουμ, αφήνει λίγο τον Boy κι επιστρέφει στο ονοματεπώνυμό του σκηνοθετώντας την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του. Το «Χιγκίτα» σίγουρα φέρνει στο νου τον καλτ παλαίμαχο τερματοφύλακα της εθνικής Κολομβίας που έμεινε στην ιστορία για τις εξόδους και το «χτύπημα του σκορπιού» (και για κάποια μπλεξίματα με το νόμο), αλλά τελικά διηγείται την «ιστορία μιας ομάδας ανθρώπων που αυτοεξορίζεται στην Μακρόνησο για να προστατευτεί από τους Μολυσμένους και το αποτέλεσμα της απόφασής τους αυτής, 37 χρόνια μετά».

Είναι μάλλον περιττό να τον τοποθετήσουμε στην κλισέ κατηγορία του νέου ‘greek weird cinema’, αφού ο Αλέξανδρος είναι μια καλλιτεχνική κατηγορία από μόνος του. Φυσικά, τα υπογράφει όλα: παραγωγή, σενάριο, σκηνοθεσία, φωτογραφία, μοντάζ και μουσική.

Στα 40κάτι δευτερόλεπτα του trailer, ότι κατάλαβες κατάλαβες…περισσότερα στο 6 d.o.g.s., δίημερο 7 και 8/2 όταν και θα προβληθεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Διήμερου Νέου Ανεξάρτητου Ελληνικού Κινηματογράφου…

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.