Κινηματογραφος

O Marilyn Manson επιστρέφει ως δολοφόνος

Αυτό είναι το νέο trailer του «Let Me Make You A Martyr» (video)

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131282-297994.jpg

Τα ταλέντα του ξεπερνούν τη μουσική. Εικαστικός, όπως μπορείτε να δείτε και στο εξώφυλλο που δημιούργησε για την Athens Voice τον Απρίλιο του 2010, στο τεύχος 297, φίλος της μόδας και της παραπερπατημένης αισθητικής, λάτρης του σινεμά με credits σε φιλμ όπως το «Lost Highway» του David Lynch ή το «John Wick». 

Μπορεί η δισκογραφική πορεία του να έχει πάρει την κάτω βόλτα τα τελευταία χρόνια, αλλά το άστρο του Marilyn Manson βρίσκει πάντα ένα τρόπο να λάμπει κολασμένα.

image

Έπειτα από την εμφάνισή του στην τηλεοπτική σειρά «Sons Of Anarchy», ανταμώνει εκ νέου με τον ηθοποιό Mark Boone Junior στο θρίλερ «Let Me Make You A Martyr» των Corey Asraf και John Swab.

image

Μια τρομακτική ιστορία αιμομιξίας, ανθρωποδίωξης και φόνων, στην οποία ο διάσημος ροκ σταρ, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδύεται έναν επαγγελματία εκτελεστή. Έναν Ινδιάνο. Ένα ψυχρό, απόκοσμο, τύπο με κρύα καρδιά που παίρνει ζεστά τις υποθέσεις που του αναθέτουν. Που θα στείλει ένας τρελάρας πατέρας για να στείλει στον αγύριστο τα υιοθετημένα παιδιά του, όταν θα μάθει πως ήρθαν πιο κοντά από όσο υπολόγιζε.

image

Το φιλμ θα κάνει την πρεμιέρα του στο «Fantasia Film Festival» στο Μόντρεαλ τον προσεχή Ιούλιο. Μαζί του ο ράπερ Slaine, που συναντήσαμε ξανά στο «The Town». Ξεκίνησε από το Kickstarter, τα κατάφερε και τώρα πλησιάζει η στιγμή του να τεθεί στην κρίση του κοινού. Δείτε το νέο trailer που κυκλοφόρησε και αφήνει τον Marilyn Manson να το πάρει πάνω του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Hit Man: Ο άλλος πληρωμένος εκτελεστής του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
Hit Man: Ο άλλος πληρωμένος εκτελεστής του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Ένας καθηγητής δουλεύει κρυφά για την αστυνομία, υποδυόμενος τον πληρωμένο δολοφόνο, όταν μια γυναίκα του τηλεφωνεί για τον βίαιο σύζυγό της εκείνος δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.