Κινηματογραφος

«Lolo - Οιδιπόδειο αλά Γαλλικά» ξανά και ξανά

H Julie Delpy σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην κομεντί για την οποία μιλάνε όλοι 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130949-296985.jpg

Η κομψή και εκλεπτυσμένη Παριζιάνα Violette κάνει τις διακοπές της στον ειδυλλιακό γαλλικό νότο, όπου συναντά τον γλυκύτατο Jean-René Αν και εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, η χημεία μεταξύ τους είναι τόσο καλή που βρίσκονται ξανά στο Παρίσι.

Όμως, ένα τρίτο πρόσωπο εμφανίζεται ξαφνικά και θέτει σε κίνδυνο το μέλλον του ζευγαριού. Ο Lolo, ο 19χρονος κτητικός γιος της Violette, είναι αποφασισμένος να ξεφορτωθεί τον επίδοξο εραστή, με κάθε τρόπο.

Αυτό είναι το χωρίς σπόιλερ ρεζουμέ της κομεντί για την οποία μιλάνε όλοι το φετινό καλοκαίρι. Αν αναζητάτε ένα ευχάριστο φιλμ που σκορπά γέλιο και συγκίνηση σε ισόποσες δόσεις, αυτή είναι η ταινία την οποία θα πρέπει να αναζητήσετε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Παραγωγή: Γαλλία – 2015

Διάρκεια: 97 λεπτά

Είδος: Ψυχολογική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Julie Delpy

Πρωταγωνιστούν: Julie Delpy, Dany Boon, Vincent Lacoste, Karin Viard, Elise Larnicol, Antoine Lounguine, Christophe Vandevelde, Christophe Canard, Rudy Milstein.

Guest Stars: Karl Lagerfeld, Frédéric Beigbeder, Ramzy Bedia και ο Γιώργος Χωραφάς.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα για τη μητέρα μου
Όλα για την Μητέρα μου: Το κορυφαίο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ο ισπανός σκηνοθέτης τιμά αγαπημένα φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ και ταυτόχρονα ξετυλίγει την προσφιλή θεματολογία του, βάζοντας ξανά σε περίοπτη θέση τις αγαπημένες του γυναίκες

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.