Κινηματογραφος

Πόσο Mad Max κρύβεις μέσα σου;

Απάντησε στο quiz και μάθε πόσο κατέχεις την εποποιία του George Miller

Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν είναι απλά μια πετυχημένη σειρά ταινιών, είναι ένα καλτ σύμπαν που συνδέει εδώ και 37 χρόνια πολλές γενιές σινεφίλ. Το «Mad Max: Fury Road», το τέταρτο κατά σειρά μεγαλούργημα του George Miller, έσπασε τα ταμεία, κυριάρχησε στα φετινά βραβεία Όσκαρ και σύστησε ξανά στο κοινό το μοναχικό ήρωα που συνάρπασε, συναρπάζει και θα συναρπάζει με τις περιπετειώδεις περιπλανήσεις του.

image

O Μάρτιος είναι μήνας Mad Max στα κανάλια Novacinema και η καλύτερη ευκαιρία να απολαύσετε όλη την εκπληκτική τετραλογία ταινιών. Tο ξεκίνημα του Mad Max το 1979 με τον Mel Gibson στον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και το «Mad Max 2 : The Road Warrior», του 1981, την πιο ακριβή παραγωγή ταινίας, ως τότε, της Αυστραλίας. Την τρίτη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς, «Beyond Thunderdom», που έφερε την Tina Turner στο πλευρό του Mel Gibson αλλά και τη μεγαλειώδη επιστροφή, το 2015, στο «Mad Max: Fury Road» με τον Tom Hardy να αναλαμβάνει να υποδυθεί τον αγαπημένο ήρωα.

image

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου στα κανάλια Novacinema προβάλλεται μαραθώνιος με όλες τις ταινίες Mad Max από τις 22:00 σε μια μοναδική βραδιά περιπέτειας, δράσης και επιστημονικής φαντασίας. Μάλιστα, θα μπορεί κανείς να τις δει live και στο tablet, laptop ή smartphone μέσω του Nova GO χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση. Ακόμη, οι περισσότερες από αυτές θα διατίθενται και On Demand, μέσω του Nova GO, για να τις βλέπει κανείς όποτε επιθυμεί στο tablet, laptop ή smartphone, επίσης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

image

Πόσο καλά γνωρίζεις τον κόσμο του Mad Max; Απάντησε στις δέκα ερωτήσεις που σε περιμένουν και δες τι λέει το σκορ σου για τις γνώσεις σου.