Κινηματογραφος

Δύσκολο να βρείτε το Oscar ανάμεσα σε πολλούς C-3PO

Πριν από τον Leonardo DiCaprio

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σύμφωνα με παντελώς ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες, ο Leonardo Di Caprio έχει κάνει ήδη το οπτικό κουίζ και έχει τη λύση.

Γενικά δεν υπάρχει κάτι που να σχετίζεται με Oscar και να μην εμπλέκεται ο εξαιρετικός Αμερικανός ηθοποιός, με την εμμονή στην κατάκτηση του συγκεκριμένου βραβείου. 

image

Δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεις τον θείο Oscar ανάμεσα σε τόσους  C-3PO. Για το οσκαρικό κουίζ που θα μας πονέσουν τα μάτια ευθύνεται ο σχεδιαστής Michael Rogalski και το site mental_floss. 

Μην ανατρέξετε αμέσως στη λύση... και μην ξεχνάτε ότι πολλά αγαλματίδια Oscar να τα κρατούν οι κορυφαίοι της κινηματογραφικής βιομηχανίας θα δείτε την Κυριακή βράδυ 28 Φεβρουαρίου στην 88η τελετή απονομής Oscar, την οποία προβάλλουν ζωντανά και αποκλειστικά τα κανάλια Novacinena.

Επίσης η τελετή θα είναι διαθέσιμη και σε tablet, laptop ή smartphone με Nova GO τόσο live όσο και On Demand, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Και φυσικά κάποιες από τις ταινίες που θα φύγουν με το χρυσό αγαλματάκι θα μπορέσετε να τις δείτε στα κανάλια Novacinema, σε Α' τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι καθώς τα Novacinema έχουν ήδη προγραμματίσει ταινίες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες.

Μάλιστα, θα μπορεί κανείς να τις δει live και στο tablet, laptop ή smartphone μέσω του Nova GO χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση

Συνολικά, οι ταινίες που πρώτοι θα δουν οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema, συγκέντρωσαν 72 υποψηφιότητες στις 24 κατηγορίες των φετινών Oscar!

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται τα πολυσυζητημένα The Revenant, Room, Spotlight, Mad Max: FuryRoad, Carol, Joy, Brooklyn, Bridge of spies, Creed, The Martian κ.ά.

Ακόμη, οι περισσότερες από αυτές θα διατίθενται και On Demand, μέσω του Nova GO, για να τις βλέπει κανείς όποτε επιθυμεί στο tablet, laptop ή smartphone, επίσης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

image