Κινηματογραφος

Oscar Bait 2016: Οι ταινίες των Oscar σε μία διαφορετική εικονογράφηση

O Matt Needle και τα αφαιρετικά του πόστερ

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
121552-272398.jpg

Ο Matt Needle είναι ένας 29χρονος καλλιτέχνης designer από το Cardiff της Μεγάλης Βρετανίας που από μικρή ηλικία τον γοήτευαν οι τέχνες, τα κόμικς, η τηλεόραση και ο κινηματογράφος. Τις αγαπημένες του σκηνές από ταινίες και τηλεοπτικά σόου τις ζωγράφιζε με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο – εννοείται με τα αγαπημένα του κραγιόνια.

Σήμερα είναι ένας καταξιωμένος και βραβευμένος καλλιτέχνης που έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες στον κόσμο του θεάματος και όχι μόνο, όπως οι 20th Century Fox, Time Out New York, Big Chill Festival, Enterprise Car Rental, Chelsea Flower Show, Wired και CNN.

Η μεγάλη του αγάπη για τον κινηματογράφο στάθηκε η έμπνευση για ένα προσωπικό project σε συνέχειες, το Oscar Bait 2016 που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015 και κορυφώνεται τώρα με εικονογραφήσεις οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σε βιβλίο σε περιορισμένη έκδοση αυτές τις μέρες.

Στο Oscar Bait, ο Matt Needle δίνει την προσωπική του εκδοχή για το πόστερ ταινιών που ο ίδιος θεωρούσε ότι θα παίξουν δυνατά στα φετινά Oscar. Κάποιες από αυτές τις ταινίες δεν πέρασαν στην τελική λίστα των υποψήφιων αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει από το να θαυμάσουμε το έργο του Needle: με έναν εξαιρετικά αφαιρετικό τρόπο, καθαρές γραμμές και πλακάτα χρώματα μας δίνει το στόρι της κάθε ταινίας. Ακόμα και αν δεν έχει δει κάποιος τις ταινίες αυτές, μπορεί να καταλάβει μέσα από αυτές τις αφίσες την υπόθεση, το ύφος και μάλιστα χωρίς να υπάρχει κανένα spoiler!

Τα prints περιορισμένης έκδοσης μπορείτε να τα προμηθευτείτε εδώ.

Matt Needle: εδώ

image image image image image image image image image image image image image

Ας μη ξεχνάμε ότι οι ταινίες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema, σε Α' τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι,. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται τα πολυσυζητημένα «The Revenant», «Room», «Spotlight», «Mad Max: FuryRoad», «Carol», «Joy», «Brooklyn», «Bridge of spies», «Creed», «The Martian» κ.ά.

Μάλιστα, θα μπορεί κανείς να τις δει live και στο tablet, laptop ή smartphone μέσω του Nova GO χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση.

Ακόμη, οι περισσότερες από αυτές θα διατίθενται και On Demand, μέσω του Nova GO, για να τις βλέπει κανείς όποτε επιθυμεί στο tablet, laptop ή smartphone, επίσης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα για τη μητέρα μου
Όλα για την Μητέρα μου: Το κορυφαίο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ο ισπανός σκηνοθέτης τιμά αγαπημένα φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ και ταυτόχρονα ξετυλίγει την προσφιλή θεματολογία του, βάζοντας ξανά σε περίοπτη θέση τις αγαπημένες του γυναίκες

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.