Κινηματογραφος

Τι λένε τα πιτσιρίκια για τα Oscar;

Δείτε το video με τις απολαυστικές ερμηνείες των πιτσιρικάδων για τις υποψήφιες ταινίες

112377-222532.jpg
Μαρίζα Μάντζιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
121538-272690.jpg

Τα Oscar μπορεί να μην ενδιαφέρουν τα πιτσιρίκια παγκοσμίως κα-θό-λου, αλλά τουλάχιστον στα αμερικανάκια, εάν κάποιος τους ζητήσει να του περιγράψουν τις ταινίες που διαγωνίζονται, το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. Το κανάλι Fandango Movieclips έκανε για το Reel Kids ένα video με πιτσιρίκια που εξηγούν με δικά τους λόγια τις φετινές υποψήφιες ταινίες για τα Oscar. Απολαύστε τις απαντήσεις:

Το «Μεγάλο Σορτάρισμα» είναι για έναν ψηλό άνθρωπο και για έναν κοντό άνθρωπο. Αλλά το αγαπημένο τους χρώμα είναι διαφορετικό και γι’ αυτό δεν συμφωνούν. 

Η ταινία «Μπρούκλιν» διαδραματίζεται σε ένα μαγαζί. Στο Χόλιγουντ. Η κοπέλα στην ταινία πάει στο μαγαζί του Ντίσνεϊ στο Χόλιγουντ και πιάνει δουλειά εκεί. 

Το «Mad Max» είναι για έναν άντρα που θέλει όλο να οδηγάει και μετά λέει «τώρα θα ήθελα να πάρω έναν υπνάκο». Ο άλλος με την κιθάρα δεν θυμάμαι τι έκανε.

«Η Επιστροφή» είναι μια ταινία για έναν ελέφαντα. Revenant the elefant.

Στην «Επιστροφή» παίζουν ο Τομ Χάρντι, ο Λιονάρντο ντι Κάρπιο.

Η «Γέφυρα των Κατασκόπων» είναι μάλλον για κάτι κατασκόπους που μάλλον είναι ήσυχοι σαν μία γέφυρα. Οι γέφυρες δεν έχουν καν στόμα. Δεν μιλάνε όπως εσύ κι εγώ.

Το «Martian» είναι για έναν τύπο που παγιδεύεται στον Άρη, χωρίς τρόφιμα, χωρίς νερό. Πρωταγωνιστεί ο Τζον Φ. Κένεντι.

Ας μη ξεχνάμε ότι οι ταινίες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema, σε Α΄τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι,. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται τα πολυσυζητημένα «The Revenant», «Room», «Spotlight», «Mad Max: FuryRoad», «Carol», «Joy», «Brooklyn», «Bridge of spies», «Creed», «The Martian» κ.ά.

Μάλιστα, θα μπορεί κανείς να τις δει live και στο tablet, laptop ή smartphone μέσω του Nova GO χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση.

Ακόμη, οι περισσότερες από αυτές θα διατίθενται και On Demand, μέσω του Nova GO, για να τις βλέπει κανείς όποτε επιθυμεί στο tablet, laptop ή smartphone, επίσης χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.