Κινηματογραφος

Η Δύναμη Ξυπνάει στο νέο trailer του Star Wars

Αντίστροφη μέτρηση με αίνιγμα και καινούργια αφίσα

Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αναμονή τέλος. Το τελευταίο trailer του πολυαναμενόμενου «Star Wars: The Force Awakens», δόθηκε στη δημοσιότητα και οι λάτρεις της σειράς το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μείνουν ζωντανοί μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου που η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

image

To έβδομο φιλμ του «Πολέμου των Άστρων» μας μεταφέρει 30 χρόνια μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στην «Επιστροφή των Τζεντάι». Με τον Τζέι Τζέι Έιμπραμς στην καρέκλα του σκηνοθέτη και τους Χάρισον Φορντ, Μαρκ Χάμιλ και Κάρι Φίσερ να επιστρέφουν στους αγαπημένους ρόλους, «Η Δύναμη Ξυπνάει» και μας συστήνει νέους ήρωες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα συναντήσουμε τους Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Αϊζακ, Λουπίτα Νιόνγκ'ο, Άντι Σέρκις, Ντόμναλ Γκλίσον, Άντονι Ντάνιελς, Πίτερ Μέιχιου και τον Μαξ φον Σίντοφ.

Τι απέγινε ο Λουκ Σκάιγουόκερ; Πώς έχει μεταμορφωθεί η Πριγκίπισσα Λέια; Θα υπάρξει «διάδοχος» του Νταρθ Βέιντερ; Επικό και αινιγματικό, το τελευταίο trailer διάρκειας δυόμισι λεπτών, κρατά τα χαρτιά του κλειστά και υπόσχεται να δώσει τις διαγαλαξιακές απαντήσεις που περιμένουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες.