Κινηματογραφος

Οι πρωταγωνιστές του Interstellar αποκαλύπτουν

Το «διαστημικό» hangout του λαμπερού καστ (video)

Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ταξίδεψε τους σινεφίλ στα αστέρια, διηγήθηκε μια ξεχωριστή ιστορία επιστημονικής φαντασίας και αγάπης, κέρδισε τη δική του θέση στις πιο θεαματικές ταινίες της δεκαετίας. To «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν, έρχεται την Κυριακή 18 Οκτωβρίου αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν προβληθεί σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι.

image

Η κινηματογραφική υπερπαραγωγή που απέσπασε το Όσκαρ Οπτικών Εφέ στα φετινά βραβεία και ήταν υποψήφια για ακόμη 4 Όσκαρ, έχει τη δική της συναρπαστική ιστορία.

Πώς όμως έζησαν τα λαμπερά αστέρια της ταινίας τα γυρίσματα και τι πιστεύουν για το φιλόδοξο πόνημα του Κρίστοφερ Νόλαν;

image

Οι Μάθιου ΜακΚόναχι, Αν Χάθαγουέι και Τζέσικα Τσαστέιν έχουν δώσει τις δικές τους απαντήσεις, στο «ιστορικό» Google+ Hangout που πραγματοποιήθηκε από το «Smithsonian’s National Air & Space Museum», στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας.

image

Σινεφίλ, αστροναύτες, επιστήμονες και δημοσιογράφοι ρώτησαν τους πρωταγωνιστές του «Interstellar» για όλα όσα θα ήθελαν να μάθουν. Μια ανοιχτή συζήτηση που έλυσε πολλές απορίες για το πολυσυζητημένο φιλμ. Απολαύστε την!

Μη βλέπεις ό,τι έχει, δες ό,τι θες! Tο «Interstellar» μετά την πρεμιέρα του στις 18 Οκτωβρίου στα κανάλια Novacinema θα είναι διαθέσιμο και στην προσωπική σου συλλογή! Πώς; Χάρη στη δυνατότητα εγγραφής που σου παρέχει ο εξελιγμένος αποκωδικοποιητής εγγραφής NovaBox+, μπορείς να γράψεις την ταινία για να τη βλέπεις όποτε εσύ θέλεις.