Κινηματογραφος

Οι υπέροχες αφίσες του Birdman

Ξεχωριστά έργα τέχνης για μια ανατρεπτική ταινία

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
110136-218404.jpg

Εξερεύνησε την αέναη διαμάχη των ανθρώπων με τον εγωισμό τους, παρέδωσε μαθήματα κινηματογράφου, τόλμησε να ασκήσει κριτική στον κόσμο του θεάματος και κέρδισε εκτός από 4 Όσκαρ και 2 Χρυσές σφαίρες, το άτυπο βραβείο των σινεφίλ για την ταινία της χρονιάς.

image

Το «Birdman», το ανατρεπτικό πόνημα του προικισμένου σκηνοθέτη Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιάριτου, αγαπήθηκε για τα συλλεκτικά προωθητικά του πόστερ και ενέπνευσε αναρίθμητους σχεδιαστές που τίμησαν με τη δική τους εκδοχή την κινηματογραφική αφίσα της ταινίας. Γιατί τα αληθινά μεγάλα φιλμ, εκτός από συναισθήματα, γεννούν δίψα για δημιουργία.

Ο Birdman σε χαρακτηριστικά σημεία των μητροπόλεων του κόσμου, στην έξυπνη συλλεκτική σειρά για την προώθηση της ταινίας.

image

Λος Άντζελες

image

Σαν Φρανσίσκο

image

Ουάσινγκτον

image

Παρίσι

image

Μόσχα

image

Λονδίνο

image

Νέα Υόρκη

image

Σίδνεϋ

image

Τόκιο

image

Μαδρίτη

Οι fan made απόψεις για το πόστερ του Birdman

© Ziekon

© Ziekon

© Luis Atao Design

© Luis Atao Design

 © Roman Novak

© Roman Novak

© Orlando Arocena & Patrick Seymour

© Orlando Arocena & Patrick Seymour

© Sunday Dog Parade

© Sunday Dog Parade

© Braith

© Braith

image

Το Οσκαρικό φιλμ έρχεται σε Α' τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στα κανάλια Novacinema. O Οκτώβριος είναι γεμάτος εκπλήξεις για τους συνδρομητές τους. Οι καλύτερες οσκαρικές ταινίες, που έκλεψαν την παράσταση στα φετινά βραβεία, κάνουν πρεμιέρα μόνο εδώ.

Μη βλέπεις ό,τι έχει, δες ό,τι θες! Η ταινία μετά την πρεμιέρα της στις 11 Οκτωβρίου στα κανάλια Novacinema θα είναι διαθέσιμη και στην προσωπική σου συλλογή! Πώς; Χάρη στη δυνατότητα εγγραφής που σου παρέχει ο εξελιγμένος αποκωδικοποιητής εγγραφής NovaBox+, μπορείς να τη γράψεις για να τη βλέπεις όποτε εσύ θέλεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.