Κινηματογραφος

5 παραμυθένια καρέ από «Τα μυστικά του Δάσους»

Πρόσεχε τι εύχεσαι

Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένας άτεκνος φούρναρης και η σύζυγός του ανακαλύπτουν ότι μια εκδικητική μάγισσα τους έχει καταραστεί, ώστε να μην κάνουν παιδιά. Η Μάγισσα τους αποκαλύπτει ότι η κατάρα μπορεί να σπάσει, μόνο αν καταφέρουν να αποκτήσουν τέσσερα συγκεκριμένα αντικείμενα. Ο φούρναρης και η σύζυγός τους ξεκινούν την περιπέτειά τους μέσα στο δάσος για να εντοπίσουν τα αντικείμενα αυτά, συναντώντας στο δρόμο τους γνωστά πρόσωπα από τα παραμύθια: την Κοκκινοσκουφίτσα, τη Σταχτοπούτα, τον Τζακ, από τη γνωστή Φασολιά και την Ραπουνζέλ, μεταξύ άλλων.

Το παραμύθι του 21ου αιώνα μας μεταφέρει στο Δάσος, το οποίο μας αποκαλύπτεται ως το μέρος που πας για να βρεις τα όνειρα σου, να αντιμετωπίσεις τους φόβους, να ενηλικιωθείς και να προχωρήσεις.

«Τα μυστικά του Δάσους», το εξαιρετικό μιούζικαλ του Ρόμπ Μάρσαλ κάνει πρεμιέρα σε Α' τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, στις 22:00.

Μια ιστορία για μικρούς και μεγάλους με τους πιο λαμπερούς σταρ του Χόλιγουντ. Οι Μέριλ Στριπ, Αννα Κέντρικ, Εμιλι Μπλαντ, Τζέιμς Κόρντεν, Κρις Πάιν και Τζόνι Ντεπ απαρτίζουν το εντυπωσιακό καστ του μιούζικαλ που, αφού συγκίνησε το Μπρόντγουεϊ και το Λονδίνο, μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Υποψήφιο για τρία Όσκαρ (Β' Γυναικείου ρόλου: Μέριλ Στριπ, Κουστουμιών και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης) και τρεις Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερη Ταινία- Κωμωδία/Μιούζικαλ, Α' Γυναικείου Ρόλου-Κωμωδία/Μιούζικαλ: Έμιλι Μπλαντ, Β' Γυναικείου ρόλου: Μέριλ Στριπ), το φιλμ αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς.

image

Η αξεπέραστη Μέριλ Στριπ ως διαβολική μάγισσα

image

Ο Τζόνι Ντεπ είναι σίγουρα ο πιο cool λύκος ever!

image

Σε αυτό το Δάσος τα πάντα μπορεί να συμβούν.

image

Η γλυκιά Έμιλι Μπλαντ θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες.

O Οκτώβριος έρχεται δυναμικά στα κανάλια Novacinema και είναι γεμάτος εκπλήξεις για τους συνδρομητές τους. Οι καλύτερες οσκαρικές ταινίες, που έκλεψαν την παράσταση στα φετινά βραβεία, κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema.

Μη βλέπεις ό,τι έχει, δες ό,τι θες! Η ταινία μετά την πρεμιέρα της στις 4 Οκτωβρίου στα κανάλια Novacinema θα είναι διαθέσιμη και στην προσωπική σου συλλογή! Πώς; Χάρη στη δυνατότητα εγγραφής που σου παρέχει ο εξελιγμένος αποκωδικοποιητής εγγραφής NovaBox+, μπορείς να τη γράψεις για να τη βλέπεις όποτε εσύ θέλεις.