Κινηματογραφος

Truth: Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Κέιτ Μπλάνσετ επιτέλους μαζί

Μια σπουδαία κινηματογραφική συνύπαρξη σε ένα πολιτικό θρίλερ (video)

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108565-215171.jpg

Ενώνει για πρώτη φορά κινηματογραφικά δύο μεγάλους ηθοποιούς και ιχνηλατεί την αληθινή ιστορία πίσω από την πολύκροτη υπόθεση «Rathergate» που απασχόλησε τις ΗΠΑ.

Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Κέιτ Μπλάνσετ πρωταγωνιστούν στο «Truth», που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τζέιμς Βαντερμπίλτ, σεναριογράφου των «Zodiac» και «The Amazing Spider-Man». Ντένις Κουέιτν, Τόφερ Γκρέις και Ελίζαμπεθ Μος συμπληρώνουν το καστ.

image

«Εξιστορώντας» τις μέρες και τα έργα του πετυχημένου τηλεπαρουσιαστή Νταν Ράδερ και της βραβευμένης δημοσιογράφου Μέρι Μέιπς, που εργάστηκε στο CBS και εξέδωσε το best-seller «Truth And Duty: The Press, The President And The Privilege Of Power» το 2005, το φιλμ φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα από τα αξιομνημόνευτα πολιτικά θρίλερ της χρονιάς.

Το «Truth» δίνει τη δική του εκδοχή για το σκάνδαλο που ήθελε τον Τζορτζ Μπους Τζούνιορ να έχει αποφύγει τη στρατολόγησή του στον πόλεμο του Βιετνάμ. Η αποκάλυψη γύρω από τον 43o πρόεδρο των ΗΠΑ τερμάτισε την καριέρα του Ράδερ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις προεδρικές εκλογές του 2004 και έπληξε το κύρος του CBS. 

Αν ο αστερίσκος «βασισμένη σε αληθινά γεγονότα» σας κάνει κλικ, το «Truth» σας περιμένει. Κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες στις 16 Οκτωβρίου, πριν βγει σε παγκόσμια διανομή, έχει καστ και υπόθεση που μπορούν να μπουν σε τροχιά υποψηφιοτήτων Όσκαρ. Τρέιλερ και πόστερ δίνουν την πρώτη ιδέα. Περισσότερη «αλήθεια» εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.