Κινηματογραφος

The Big Short: To «κόλπο» των Πιτ, Μπέιλ, Γκόσλινγκ και Καρέλ

Δείτε το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας (video)

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108412-214919.jpg

Τέσσερις σπουδαίοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ σε ένα φιλμ που αφήνει πολλές υποσχέσεις. Μπραντ Πιτ, Κρίστιαν Μπέιλ, Στιβ Καρέλ και Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστούν στην πολυαναμενόμενη ταινία «The Big Short» της Paramount, θέτοντας υποψηφιότητα στα στοιχήματα για τα φετινά βραβεία Όσκαρ. 

image

Βασισμένη στο best-seller του Μάικλ Λούις «The Big Short: Inside The Doomsday Machine», συγγραφέα του «Moneyball», η πολυαναμενόμενη ταινία που αφηγείται τη φούσκα στις χρηματοπιστωτικές αγορές φέρει την υπογραφή του Άνταμ ΜακΚέι στη σκηνοθεσία και το σενάριο, που επιμελείται μαζί με τον Τσαρλς Ράντολφ.

image

Οι κομπίνες στην αγορά ακινήτων που οδήγησαν εξελικτικά στην οικονομική κρίση του 2007-2010, η κατάρρευση της διεθνούς οικονομίας και οι παράτολμες επενδύσεις μέσα από τις προσωπικές ιστορίες τεσσάρων geek ηρώων του real estate που επινόησαν το «μεγάλο σορτάρισμα». Αυτό που η κυβέρνηση, το τραπεζικό σύστημα και τα μίντια δεν μπορούσαν να προβλέψουν.

image

Μια περιπετειώδης μεταφορά στον κόσμο των ανοιχτών και ακάλυπτων πωλήσεων, των ρίσκων αλλά και των κυνικών επιλογών. Βγαίνοντας στην κινηματογραφική αγορά νωρίτερα από το αναμενόμενο, το «The Big Short» κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου στην αυλαία του AFI Fest στο Λος Άντζελες και βγαίνει στις αίθουσες στις 11 Δεκεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.