Χορος

Τα πρόσωπα που χορεύουν την Αθήνα

Οι νέες ομάδες του beat

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 500
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πώς κινείται η Αθήνα τη νύχτα;

• Όταν έκλεισε η πόρτα του τελευταίου ΧL club του κέντρου έγινε φανερό ότι το νέο size του clubbing ήταν small. Με κάθε μικροχώρο που στήνονταν στο διαρκώς μεταβαλλόμενο χάρτη του κέντρου, γεννιόταν κι ένας DJ. Στο δρόμο αυτό τρέχουν με τα 1.000 και τα κινητά «Yes It Does! Sure It Does!» του Βαγγέλη «Bad Spencer» Καμαράκη, τα σταθερά «Needless party» στο six d.o.g.s του Βασίλη Σεβδαλή ή αλλιώς Chevy.

• Μια κατηγορία νυχτερινού πτηνού από μόνο του, ο Κορμοράνος/Βlue Lagoon έκλεισε 12 χρόνια από την πρώτη του διοργάνωση το 2002. Ακολούθησαν αναρίθμητα πάρτι με ή χωρίς επίτιμους καλεσμένους παραμένοντας «12 Χρόνια Σκλάβος των Τεχνών και της Διασκέδασης». Το πάρτι συνεχίζεται…

• Οι πρώτες απόπειρες για νέα μεγαλύτερα clubs είναι γεγονός και πρώτο το Maze στον Βοτανικό ανοίχτηκε λίγο πριν το καλοκαίρι σε μια large λογική, εστιασμένο σε technoheads και αμετανόητους clubbers, διαθέτοντας μια δυνατή εγχώρια ομάδα DJs. 


ΑmateurBoyz

Dance Rules

Οι κανόνες του νέου παιχνιδιού γράφτηκαν σε απρόσμενους χώρους έκπληξη από τους ΑmateurBoyz που άνοιξαν πρώτοι το δρόμο με τα mobile parties σε Μeteorit, BG, Lava Bore... Tρέχουν τις αθηναϊκές νύχτες με συχνούς guests από τη διεθνή σκηνή σε απρόσμενα nite out. Γ.Δ.

Φωτό: Πηνελόπη Γερασίμου

 

Blend Mishkin

Μαύρη δύναμη

Υπάρχει και η μαύρη Αθήνα με περισσότερο χρώμα, λιγότερη ντισκομπάλα αλλά dancehall ενέργεια, που καλύπτει με τρόπο ιδανικό ο Blend Mishkin μαζί με όλη την κολεκτίβα της πρώην cast-a-blast και την ευρύτερη παρέα των Cayetano and co. Tακτικές περιοδείες στην Ευρώπη, διεθνείς net κυκλοφορίες και μουτζαχεντίν που δεν σταματούν να χορεύουν. Γ.Δ.


 

YID!SID! Parties

Danceteria nοn stop. Τα πιο γεμάτα και χαμογελαστά πάρτι της Αθήνας. Σταθερή αξία ο Βαγγέλης Καμαράκης aka Bad Spencer και όλη η ομάδα με disco cuts, house και electro classics.

 


Κεντρική Φωτό: Aπό τα περσινά γενέθλια του six d.o.g.s